AltcoinsKrypto News

Ether stiger til det højeste niveau i over to måneder, som kryptomarkederne nyder godt af bred vækst

Ether-priser stiger til det højeste niveau i to måneder

Ether-prisen steg i dag og nåede det højeste niveau i mere end to måneder, mens digitale valutamarkeder oplevede bredt funderede gevinster. Den digitale token, der er den native valuta på Ethereum-netværket, nåede tidligere i dag omkring $1.850 ifølge Coinbase-data leveret af TradingView.

Grafen nedenfor viser disse prisbevægelser:

Graf

ETHUSD prisbevægelser inden for de sidste 24 timer. Kilde: TradingView

På dette tidspunkt var altcoin steget ca. 5,2% fra det intradag lavpunkt på $1.758 det nåede inden for de sidste 24 timer, yderligere viser Coinbase tal.

Ved at stige til dette niveau blev det handlet til det højeste niveau siden omkring den 15. august. Denne opadgående bevægelse fandt sted på en dag, hvor mange digitale valutaer drage fordel af bemærkelsesværdige gevinster ifølge yderligere data fra TradingView.

For eksempel havde Bitcoin på dette tidspunkt overskredet $35.000 og var steget mere end 10% på en dag. På samme måde havde prisen på Litecoin nærmet sig $73 og rallyet omkring 6% på mindre end 24 timer.

Indvirkningen af Grayscale-dommen

De digitale valutamarkeder havde en god dag, hvor mange kryptovalutaer steg i værdi, efter at en føderal appelret bekræftede en dom tidligere i år, som resulterede i, at den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) blev nødt til at genoverveje sin beslutning om at blokere en ansøgning, der ville have fået Grayscales bitcoin trust til at blive konverteret til en amerikansk bitcoin ETF.

Denne dom styrkede angiveligt markedets deltageres sentiment, hvilket hjalp med at drive de tidligere nævnte gevinster. Kryptoentusiaster har i årevis presset på for at oprette en bitcoin spot ETF. Tyler og Cameron Winklevoss foreslog en sådan fond i 2013. På det tidspunkt skabte det overskrifter, men SEC afviste den foreslåede bitcoin-fond i 2017.

Top  Polygon Labs (MATIC) og NEAR Foundation annoncerer et samarbejde om udvikling af en Zero-Knowledge (ZK) prøver til WebAssembly (Wasm) blockchain - Lukning af kløften mellem Wasm og Ethereum-økosystemet.

SEC afviste også ansøgningen om førnævnte fond i 2017. Siden da har det føderale agentur godkendt flere bitcoin ETF’er, der er baseret på derivater i stedet for spotkontrakter.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button