EthereumKrypto News

Ethereum-ETFs tiltrækker flere investorer trods flash crash: Hvad kan vi forvente fremover?

Ethereum-ETFs oplever for første gang nettostrømme

Selvom Ethereum-Spot-ETF’er blev godkendt for det amerikanske børsmarked allerede i juli 2024, har ETH-kursen hidtil ikke haft mærkbare fordele af de resulterende strømme. Dette skyldes delvist, at der hidtil har været større nettoudstrømninger end nettoindstrømninger på ugentlig basis.

Dette ændrede sig imidlertid for første gang nogensinde, da der var flere indstrømninger end udstrømninger i ugen fra 5. til 9. august. Vi afslører, hvordan Ethereum-kursen reagerede på dette og hvad ETH-investorer kan forvente i fremtiden.

Trods Flash Crash: Første gang flere nettostrømme til Ethereum-ETF’er

Efter at en såkaldt Flash Crash mandag den 5. august på få timer sendte kurserne på alle kryptokurver i frit fald, forventede mange investorer, at Ethereum-Spot-ETF’er ikke ville registrere store gevinster i dagene derefter. Faktisk var det modsatte tilfældet: For første gang nogensinde kunne der bringes mere kapital ind på markedet, end der blev trukket ud. Der er nu 7,3 milliarder dollars kun i ETH-ETF’er i USA.

Den største vinder i sidste uge var BlackRock ETHA, der i den periode kunne notere sig imponerende 188 millioner dollars i indstrømninger. Dette kunne ikke kun udligne de massive udstrømninger (hele 179 millioner dollars) fra ETHE – Grayscale Ethereum ETF – men endda overstige dem. Dette viser de seneste data fra Farside Investors.

Ethereum-kursen forbliver forsigtig

Selv med disse positive nyheder forbliver Ethereum-kursen fortsat tilbageholdende: Indtil videre har ETH-tokenet stadig ikke kunne genvinde tabet, der blev skabt af Flash Crash. I flere uger har Ethereum vist en bearish tendens, primært på grund af de store udstrømninger fra ETHA. En kig på den seneste måned viser, at verdens anden største kryptokurrency har haft en nedgang på 12,23 % i de sidste 30 dage. I skrivende stund ligger ETH-tokenet på cirka 2.690 dollars og er dermed langt fra det lokale månedshøjdepunkt, der blev nået med næsten 3.550 dollars den 22. juli.

Top  BitGo sikrer sig Kryptobevarelseslicens og åbner op for nye muligheder

Mange investorer viser derfor i øjeblikket en vis tilbageholdenhed og leder efter pre-sale-projekter, der indtil videre ikke er påvirket af markedets stemning. Især tokens, der er baseret på Ethereum-blockchain, nyder i øjeblikket stor popularitet. Dette kan blandt andet tilskrives, at transaktionsomkostningerne i de seneste måneder er faldet markant, hvilket gør køb og salg af ERC-20-tokens meget mere attraktivt.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button