Krypto News

Ethereum-Kursen når 15-måneders lavpunkt i forhold til Bitcoin, mens institutionel efterspørgsel forsætter med at favorisere Bitcoin

Ethereum-Kurs faldt til det laveste niveau i 15 måneder sammenlignet med Bitcoin

Ethereum-kursen (ETH) i forhold til Bitcoin (BTC) ramte denne uge det laveste niveau i 15 måneder, hvilket er det laveste niveau siden Ethereum-blockchain skiftede til Proof-of-Stake (PoS) konsensusmekanismen.

ETH/BTC-paret faldt til 0,056 BTC tidligere på ugen, hvilket brød den vigtige support på 200-ugers Eksponentiel Glidende Gennemsnit (200-Week EMA) på 0,058 BTC. Dette åbner op for muligheden for yderligere tab i løbet af 2023.

Historisk set har 200-ugers EMA været en vigtig support for ETH/BTC-paret. For eksempel oplevede paret en stigning på 75% fra dette niveau i juli 2022 efter en nedgang til dette område. På samme måde faldt ETH/BTC-paret med over 25% i oktober 2020, da EMA-supporten blev brudt.

I øjeblikket står ETH/BTC over for en lignende situation som tidligere, da den vigtige support på 200-ugers EMA er brudt. Det næste mål på nedadgående side i 2023 er 0,051 BTC, hvilket svarer til en yderligere tilbagegang på 9,5%.

Hvis ETH kan genvinde 200-ugers EMA, kan Ethereum-kursen forhåbentlig stige til 50-ugers EMA på 0,065 BTC.

Bitcoin’s styrke går ud over Ethereum

Den vedvarende svaghed i Ethereum i forhold til Bitcoin afspejler sig også i den institutionelle efterspørgsel.

Ifølge data fra CoinShares har investeringsfonde i Bitcoin genereret imponerende 246 millioner dollars i løbet af året frem til den 6. oktober. Tilsvarende har Ethereum-investeringsfonde oplevet et nettoudtræk på 104 millioner dollars i samme periode.

Den eklatante forskel i kapitalstrømmen skyldes sandsynligvis de høje forventninger til godkendelsen af den første “direkte” Bitcoin-indeksfond (ETF) i USA på nuværende tidspunkt. Nogle eksperter estimerer, at en sådan Bitcoin-ETF kan tilføre markedet op til 600 milliarder dollars. Derudover forventes Bitcoin’s halvering i april 2024 at give yderligere støtte til den førende kryptocurrency i forhold til de alternative mønter.

Top  Sådan kan kreative boder hjælpe dig med markedet

Under halveringen vil block-rewardet for Bitcoin-minerne blive reduceret fra 6,25 BTC til 3,125 BTC, hvilket svarer til en tilsvarende reduktion i inflationstakten. Med andre ord vil det eksisterende udbud bogstaveligt talt blive halveret. Dette har været en gentaget katalysator for kursudviklingen i fortiden.

Det er værd at bemærke, at kursen for Ethereum kan påvirkes af både interne faktorer, såsom udviklingen af Ethereum 2.0 og eksterne faktorer som Bitcoin’s udvikling og markedstendenser. Det er vigtigt for investorer at følge udviklingen nøje og træffe informerede beslutninger baseret på grundig analyse af markedet.

Referencer:

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button