BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Ethereum kursen når den kritiske Golden Ratio Widerstand igen: En potentiel nedadgående reaktion.

Ethereum Kurs står overfor kritisk test

Der Ethereum Kurs har endnu engang nået den kritiske Golden Ratio modstand på omkring 2.600 USD. Men denne gang kan Ethereum blive afvist bearish.

Wird der Ethereum Kurs jetzt erneut auf bärische Ablehnung stoßen?

I januar blev ETH Kursen bearish afvist ved Golden Ratio modstanden på cirka 2.600 USD, hvorefter den korigerede til den horisontale support på cirka 2.160 USD.

Ethereum finder derefter betydelig support mellem cirka 2.400 USD og 2.450 USD. Ellers venter den næste betydelige support på 50-dages EMA på cirka 2.360 USD.

Selvom indikatorerne i dagsdiagrammet stadig er bullish, med et Golden Crossover og bullishly krydsede EMAs samt et bullish MACD histogram, er RSI’en ved at nå overkøbte områder.

Auch im 4H-Chart von Ethereum hat sich wieder ein Golden Crossover geformt

I 4-timers diagrammet har der dannet sig et nyt Golden Crossover, efter at et Death Cross formede sig for nogle uger siden. Dette bekræfter den kortsigtede bullish trend, men med en mulig bearish afvisning på kort sigt.

Im Wochenchart von Ethereum tickt das Histogramm des MACDs seit letzter Woche bullisch höher

I uge-diagrammet stiger MACD-histogrammet bullish siden sidste uge. Desuden er MACD-linjerne bullish krydset, mens RSI’en nærmer sig overkøbte områder.

Im 4H-Chart von Ethereum hat sich bereits ein Death Cross geformt

Selv i månedsdiagrammet ser det meget bullish ud for ETH Kursen. Histogrammet for MACD fortsætter med at vise en opadgående tendens, og så længe Ethereum holder sig over Golden Ratio-modstanden på cirka 1.950 USD, forbliver opbevægelsen bullish i behold.

Gegen Bitcoin scheitert Ethereum seit vier Wochen am Stück am 50-Monate-EMA Widerstand bei rund 0,0566 BTC

Top  Litecoin-Hashrate når nyt ATH på 1,03 PH/s - Vil LTC-prisen følge denne trend?

Mod BTC har Ethereum fejlet i at overvinde 50-måneders EMA-modstanden på cirka 0,0566 BTC i fire uger i træk. Til gengæld viser ETH en mere bullish tendens mod BTC, selvom den ikke har nået den betydningsfulde Golden Ratio-support på cirka 0,043 BTC.

Artiklen afslutter med konklusionen om, at Ethereum står over for en afgørende test, da den måske bliver afvist bearish ved den kritiske modstand. Samtidig viser flere indikatorer bullish tegn på både kort sigt og lang sigt, men der er også fare for en bearish afvisning inden for de næste perioder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button