Krypto News

Fed-chef dæmper forventninger til hurtig zinssænkning: Inflation bekymrer.

Fed dæmper forventningerne til hurtig zinssænkning

Fed, den amerikanske centralbank, har nylig dæmpet forventningerne til en hurtig zinssænkning i år og udtrykt bekymringer vedrørende den vedvarende inflation. Jerome Powell, chef for Fed, udtalte under en pressekonference i Washington, at det måske vil tage længere tid end tidligere antaget, før Fed har tilstrækkelig tillid til, at den høje inflation faktisk aftager. Centralbanken i verdens største økonomi har besluttet at fastholde rentesatsen på et højt niveau, som ikke er blevet nået i mere end 20 år, for sjette gang i træk. Renten ligger stadig i intervallet mellem 5,25 og 5,5 procent, hvilket giver kommercielle banker mulighed for at låne centralbankens penge. Powell understregede dog, at han fandt en rentestigning usandsynlig.

Usikkerhed om fremtidige rentesænkninger

Det er nu uklart, i hvilket omfang Fed vil sænke renterne i år. Oprindeligt havde centralbanken forudsagt tre rentesænkninger på hver 0,25 procentpoint for dette år. I en skøn, offentliggjort i marts, forventede Fed en gennemsnitlig ledende rente på 4,6 procent i 2024. Powell undgik dog at forpligte sig til, om denne prognose ville holde stik. “Sådan tænker jeg ikke,” sagde han.

Top  Exit-Scam i kryptoverdenen? Sådan mistede en Kleininvestor sin formue på én dag efter en kursstigning på 300.000 procent

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button