BitcoinEthereumKrypto NewsRipple

Har Biden-administrationen presset XRP-kursen med hjælp fra Gensler og Warren?

XRP-prisdrøftelse og politisk indflydelse

Siden SEC indgav en klage mod Ripple i 2020 har XRP-samfundet spekuleret over en mulig konspiration mod tokenet. Mistanken går på, at højtstående SEC-embedsmænd med interesse i Ethereum og BTC kunne have påvirket XRP’s position som konkurrent. Denne mistanke blev for nylig diskuteret i et interview med Sean McBride, tidligere personalechef hos Ripple.

McBride undgik at spekulere i, om politikere som Gary Gensler og Elizabeth Warren bevidst pressede XRP-kursen ned for at erhverve tokenet billigt. Han understregede dog vigtigheden af et positivt regulatorisk miljø for at tiltrække institutionel interesse for XRP.

Politikere og insiderhandel

Det er velkendt, at politikere i USA har udnyttet deres positioner til at drive insiderhandel og tjene millioner på bekostning af småinvestorer. En analyse fra New York Times afslørede, at næsten 97 medlemmer af Kongressen har handlet med aktier eller andre aktiver relateret til deres lovgivningsmæssige arbejde. Disse interesser konflikter fører ofte til undersøgelser, der sjældent har konsekvenser for de implicerede.

Fremtiden for XRP

Trods juridiske kampe har Ripple formået at afslutte sagen til en betaling på 125 millioner dollar, hvilket har haft en positiv virkning på XRP’s værdi. McBride ser frem til mere klarhed og gennemsigtighed i fremtiden, nu hvor sagen er forbi.

XRP handles i øjeblikket til $0,5792, med en stigning på 1 % i de seneste dage, men bag markedsgevinster på 3,9 %. En vis stabilitet i prisudviklingen er at bemærke sammenlignet med det brede marked.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button