EthereumKrypto News

Hvad er fordelene ved at købe Ethereum under en kryptokorrektion?

Ethereum i Kryptomarkedet

Med et fald på omkring 3 procent inden for de seneste 24 timer ser det ud til, at Ethereum oplever en nedgang. Den næstværdifulde kryptocurrency i verden er faldet med over 10 procent på en uge og handles nu endda under 3.000 dollars. Årsagen til krypto-crashet skyldes hovedsageligt makroøkonomiske faktorer. Klare tilbageslag er ofte multikausale og har i de seneste dage udløst en kædereaktion af likvidationer.

Udbuddet forbliver begrænset

I august 2024 forbliver udbuddet af Ethereum knapt, hvilket er en vigtig og bullish mulighed for markedet for den næstværdifulde kryptocurrency i verden. En stor del, næsten 40 procent, af det samlede ETH-udbud er bundet i smarte kontrakter, hvilket yderligere reducerer den tilgængelige mængde. Desuden forbliver stakeforholdet højt, da mange investorer langtidsholder deres ETH i stedet for at sælge dem. Dette reducerer igen det tilgængelige udbud og understøtter prisen.

En anden positiv faktor er den langvarige lave beholdning af Ethereum på børserne. Mindre ETH på børserne betyder færre forventede salg, hvilket potentielt mindsker salgspres.

Disse faktorer forstærker tilsammen den bullish perspektiv for Ethereum ved at understrege tokenets knaphed. Når efterspørgslen overstiger udbuddet, er der potentiale for en genevaluering.

Ethereum-ETF med nettotilstrømning

Godkendelsen af Ethereum-ETF’er i USA var et milepæl. Da institutionel kapital nu i stigende grad satser på Ether, er der en nem adgang i USA. Denne udvikling giver investorer mulighed for direkte at investere i Ethereum via spot-ETF’er. I de seneste dage har denne trend imidlertid ændret sig, hvor nettotilstrømningen har stabiliseret sig, og der er endda været dage med nettotilstrømning. Dette indikerer voksende tillid på markedet.

Top  Bitcoin-handel inden for en snæver zone - vigtige kursniveauer og en ekspertrs perspektiv

Køb på dykket!

Førende analytiker Michael van de Poppe har i en nylig analyse af Ethereum-korrektionen skitseret to mulige scenarier, der kunne være afgørende for Ethereum og andre alternative valutaer. Analysen antyder, at en ‘Buy-the-Dip’ strategi, hvor investorer køber målrettet under kursfald for at drage fordel af den forventede genopretning, potentielt kan være succesfuld. Seneste tilbagegang under 3.000 dollars kunne derfor muligvis give en billigere indgang.

Ethereum Alternativ: PEPU eksploderer over 7 mio. $

Hvis Ethereum igen viser bullish tendenser, bør dette også gavne nærliggende projekter som ERC-20-tokens eller Ethereum Layer-2. Pepe Unchained har etableret sig som et nyt projekt inden for verden af Meme-Coins, der tiltrækker kapital til trods for de seneste salg på kryptomarkedet. Projektet fokuserer på teknologiske fremskridt og transparens, og investorer har mulighed for at erhverve PEPU-tokenet direkte via den officielle hjemmeside.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button