Krypto News

Insolvenzgericht genehmigt Verkauf der digitalen Vermögenswerte von insolventer Kryptobörse FTX

FTX får tilladelse til at sælge digitale aktiver

Det amerikanske insolvensret i Delaware har godkendt salget af digitale aktiver fra den konkursramte kryptobørs FTX. Beslutningen blev truffet af dommer John Dorsey under en høring den 13. september. Dagen før blev der foretaget væsentlige ændringer i udkastet til godkendelse af salget.

Ifølge beslutningen får FTX lov til at sælge sine kryptoaktiver, undtagen Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) og “visse tokens forbundet med insidere”, i ugentlige portioner efter forudbestemte retningslinjer og under tilsyn af en investeringsrådgiver. Den øvre grænse for salget ligger på 50 millioner dollars i den første uge og 100 millioner dollars i de efterfølgende uger. Der er dog mulighed for at øge denne øvre grænse med skriftlig godkendelse fra kreditorudvalget eller med rettens tilladelse til op til 200 millioner dollars om ugen.

Bitcoin, Ethereum og de kryptovalutaer, der er forbundet med insidere, kan derimod sælges 10 dage efter en passende meddelelse til udvalgene og kuratoren. Kuratoren vil blive udpeget af det amerikanske justitsministerium.

Disse salg vil også blive håndteret af en investeringsrådgiver. Oplysningerne om salget vil kun være tilgængelige for udvalgte fagfolk og behandles fortroligt, men der vil blive udarbejdet en censureret version til offentligheden. Udvalgene og kuratoren har mulighed for at indsende skriftlige indsigelser mod salget. I så fald vil salget blive udsat, indtil indsigelserne er afklaret, eller retten pålægger et salg.

Det seneste udkast til betingelserne for disse salg blev tilføjet den 12. september. De betragtes som en forsigtighedsforanstaltning for at sikre markedets stabilitet med FTX’s tilstrømning af kryptoaktiver. Nogle observatører påpeger dog, at salget kun udgør en lille del af handelsvolumenet og muligvis ikke vil have stor indflydelse. Ifølge en nylig meddelelse til aktionærerne har FTX i øjeblikket Bitcoin og Ethereum til en værdi af 833 millioner dollars.

Top  Ripple i nedadgående trend: Tradingidee for spekulative tradere!

Derudover har FTX, med godkendelse fra udvalgene, lov til at bruge Bitcoin og Ethereum til staking. Virksomhedens egen FTX Token kan dog ikke sælges uden rettens tilladelse.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button