BitcoinDogecoinKrypto News

Jim Cramers “überraschende” Bitcoin-Preisprognose falsch

Jim Cramer: Skiftende syn på Bitcoin

Jim Cramer, den populære CNBC-vært, har ændret sin mening om Bitcoin i takt med, at prisen fortsætter med at være under stort pres. Prisen faldt med over 17 % fra sin højeste værdi denne måned og er tæt på at komme ind i en baisse-markedssituation. Dette fald har også resulteret i yderligere tab på altcoin-markedet, hvor populære tokens som Dogecoin, Solana og Avalanche er faldet.

Jim Cramer tror nu, at Bitcoin-prisen vil falde yderligere i de kommende uger. I en erklæring hævdede han, at der ikke vil komme ny kapital ind i Bitcoin i den nærmeste fremtid. I et separat tweet advarede han om, at det er svært at eje Bitcoin.

Cramers ændring af holdning er overraskende, da han for få dage siden var positiv over for mønten. Han betegnede den som et teknologisk vidunder, der ikke kan slås ihjel, og påpegede, at Charlie Munger var blind over for denne kendsgerning.

Jim Cramer er en legende, når det kommer til at træffe forkerte beslutninger. Det forklarer, hvorfor nogle mennesker nu køber mønten, efter at han har udtalt sig imod et kursfald. I 2009 gik Jim Cramer f.eks. på sendeplanen og anbefalede Bear Sterns, før virksomheden kollapsede. På samme måde anbefalede han First National Bank i 2023, få måneder før den kollapsede.

Analytikere påpeger, at det nuværende Bitcoin-salg var let at forudse og sandsynligvis kun vil være af kort varighed. Salget skyldes primært, at investorerne har solgt nyheden, efter at SEC sidste uge godkendte Spot Bitcoin ETF’er. Det er ikke ualmindeligt, at finansielle aktiver falder efter en stor begivenhed.

Top  HIVE Digital Technologies Ltd. producerer 212 Bitcoin med 5 Exahash i april 2024 og øger dermed sin HODL-position til 2.377 Bitcoin

Desuden har Bitcoin i de fleste tilfælde tendens til at falde, når det når et vigtigt modstandsniveau. Det giver derfor mening, at det faldt, da det nærmede sig 50.000 $-mærket.

Vigtigst af alt har Bitcoin flere katalysatorer foran sig, herunder vedvarende risikovillighed, den kommende halvering og den mulige rentenedsættelse fra Federal Reserve. Der forventes også, at den institutionelle efterspørgsel gradvist vil stige, da udbuddet forbliver knapt.

Endelig ved de fleste erfarne investorer, at man ikke kan bedømme udviklingen i en akties prisudvikling ud fra udviklingen på bare et par uger. For eksempel steg Nasdaq 100-indekset til et rekordniveau, men faldt med 11 % mellem den 19. juli og den 26. oktober.

Kort sagt er Jim Cramers “overraskende” Bitcoin-prisprognose sandsynligvis ikke korrekt, og det kan være klogt at se bort fra den i en større sammenhæng.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button