DeFiEthereumEthereum ClassicKrypto News

Kan Blast opfylde forventninger med deres nye Layer-2 løsning for Ethereum?

Blast har frigivet sit Mainnet og nu skal den nye Layer-2 løsning for Ethereum (ETH) bevise sig i praksis. Første finansielle data fra Blast har skabt forvirring. Kan projektet leve op til forventningerne?

Ved godt tre måneder siden elektrificerede de første annonceringer om Blast risikovillige investorer. Bag Blast står Tieshun Roquerre aka Pacman, en grundlægger, der allerede har revolutioneret en vigtig del af kryptoindustrien gennem NFT-platformen Blur. Med Blast ønsker Roquerre at revolutionere emnet Layer-2 løsninger for Ethereum, og siden november 2023 har investorer allerede deponeret omkring 2,3 milliarder dollars i ETH. Torsdag (29. februar) blev Blast’s Mainnet sat i gang – og ved de første dataanalyser har der sneget sig fejl ind.

Ledende amerikanske kryptoportaler fra Decrypt til Cointelegraph rapporterede, at de tidlige investorer i Blast nu fjerner deres kapital i stor stil. Faktisk havde Blast først kun modtaget indskud, og hævninger er først mulige nu. Data fra DeFiLlama og også Arkham viser i øjeblikket en skarp nedgang i Blast’s TVL.

Men mange kryptojournalister synes at have misforstået fortolkningen af disse data om Blast. Oliver Knight for Yahoo Finance har i det mindste rettet sin rapport og klargjort situationen. De godt 2 milliarder dollars i Ethereum, der siges at blive trukket ud af Blast, er faktisk næsten fuldstændigt overført til en Smart Contract, der tilhører projektet. Dette Blast ETH Yield Manager er et kerneelement i konceptet, og her opbevares de godt 2 milliarder dollars.

Blast vil servicere investeringer i Ethereum med fire procent årlig rente og markedsføre Stablecoins med fem procent rente. Derudover skal en planlagt Airdrop til maj vække interesse; Blast kunne derefter få sin egen kryptocurrency. Derudover skal 3.000 hold arbejde på DeFi-Dapps for Blast, og flere dusin er allerede online. Med dette pakke vil Blast få etablerede Layer-2 løsninger for Ethereum som Arbitrum (ARB) eller Polygon (MATIC) til at frygte og få investorer til at skifte. Med Blur inden for NFT-segmentet var grundlægger Tieshun “Pacman” Roquerre lykkedes med et sådant stunt, der hurtigt afløste den tidligere markedsleder OpenSea.

Top  Købestidspunktet for Bitcoin - Er det nu? Analyse og forudsigelse baseret på seneste udvikling

Men Blast er også ledsaget af kritik. En invitationsmekanisme på forhånd har ført til beskyldninger om et “Pyramidespilsystem”. Manglende adgang til indskudene hos Blast blev også betragtet skeptisk. Selv venturekapitalfonden Paradigm viste sig at være ubehageligt overrasket over nogle af Roquerres beslutninger for Blast.

Konklusion: Ethereum Layer-2 Blast – her for at blive?

Blast og grundlægger Pacman rapporterer via deres X-kanaler de første succesmeddelelser som høj handelsvolumen i det nye økosystem og lanceringen af ​​tilsyneladende attraktive DApps. Det er dog stadig for tidligt til en differentieret analyse, de store og troværdige datatjenester skal som nævnt først tilpasse sig Blast. Hvis din interesse som investor er vækket af Blast, bør du helt sikkert foretage din egen undersøgelse. Fordi på den ene side lover Blast for tidlige brugere ekstra indtjeningsmuligheder gennem planlagte Airdrops, men på den anden side er der stadig nogle legitime spørgsmål til konceptet og gennemførelsen af denne Layer-2 løsning, som ikke er fuldt besvaret.

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button