BitcoinKrypto News

Kan de massive bitcoin-transaktioner fra Wal’er og Mt. Gox føre til vedvarende salg og kursfald?

Hvad er Wale?

Wale er konti med mange Bitcoins. Disse konti er så store, at køb eller salg af dem kan flytte kursen. En af disse store konti tilhører nu Dresdens statsadvokat. En anden årsag til kursfaldet findes i Japan: Krypto-børsen Mt. Gox fra Japan, tidligere en af verdens største handelsplatforme for kryptovalutaer, udbetaler Bitcoins til sine tidligere kunder. Mt. Gox har været konkurs siden 2014.

Insolvensforvalteren betaler angiveligt 140.000 Bitcoins til kunderne fra Mt. Gox. Selvom kunderne kun får en brøkdel tilbage, er de nu meget mere værd. Ved udgangen af 2014 kostede en Bitcoin 320 dollars. Nu er prisen 57.000 dollars. Vi taler altså om Bitcoins til en værdi af over otte milliarder dollars.

Er der forventninger om vedvarende salg af Bitcoins?

Bekymringen på kryptomarkedet er, at de tidligere kunder fra Mt. Gox faktisk vil sælge deres Bitcoins. Otte milliarder dollars svarer til en tredjedel af det samlede daglige Bitcoin-handelsvolumen på verdensplan. Selvom det ikke forventes, at alle vil sælge deres kryptoaktiver, vil nogle komme på markedet.

Det ser også ud til, at delstatsregeringen i Sachsen gradvist vil begynde at sælge de konfiskerede Bitcoins. Normalt ville store aktører gøre dette over en periode på et til to år, meget forsigtigt for at modvirke store kursudsving. Men stater eller myndigheder har sjældent erfaring med sådanne ting. De er trods alt ikke formueforvaltere. Derfor begiver de sig ofte ud på ukendt grund og prøver først, hvordan det fungerer.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button