BitcoinCardanoEthereumKrypto NewsLitecoinRipple

Krypto-markedet: Bitcoin og Bitcoin Cash falder, mens Ethereum og andre kryptos stiger

Bitcoin-Kurs og andre kryptokurser – Seneste opdatering

Bitcoin-Kurs

På torsdag formiddag steg Bitcoin-kursen med 0,24 procent til 51.934,64 amerikanske dollars. Den foregående dag lå Bitcoin-kursen på 51.812,14 amerikanske dollars.

Bitcoin Cash-Kurs

På samme tidspunkt viste Bitcoin Cash-kursen en nedgang på -3,83 procent, hvilket betød en værdi på 270,38 amerikanske dollars. Dagen før var værdien rapporteret til 281,15 amerikanske dollars.

Ethereum-Kurs

I mellemtiden steg Ethereum-kursen med 0,10 procent til 2.781,09 amerikanske dollars. Dagen før var værdien 2.778,20 amerikanske dollars.

Litecoin-Kurs

Litecoin-kursen steg med 0,24 procent til 70,03 amerikanske dollars. Dagen før var værdien 69,87 amerikanske dollars.

Ripple-Kurs

Ripple viste en stigning på 1,64 procent med en værdi på 0,5473 amerikanske dollars. Dagen før var værdien 0,5384 amerikanske dollars.

Andre kryptokurser

Blandt andre kryptokurser er der opmærksomhed på værdiændringer for Cardano, Monero, IOTA, Verge, Stellar, NEM, Dash og NEO.

Efterfølgende opfordres investorer til at følge med i udviklingen for de forskellige kryptokurser for at kunne træffe informerede investeringsbeslutninger.

(Ovenstående er en redaktionel artikel baseret på de seneste kryptovalutakursopdateringer. Indholdet er ikke at betragte som økonomisk rådgivning. Det anbefales at konsultere en finansiel rådgiver før man investerer i kryptovalutaer.)

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Top  Polygon-MATIC-Preis steigt um über 15% und könnte Kurs auf 1,00-Dollar-Marke nehmen

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button