BitcoinEthereumKrypto News

Krypto-nyheder: Bitcoin-kursen bryder 50.000 US dollar, IOTA introducerer ny KYC-løsning, Grünen ønsker at afskaffe krypto-jahreshaltefrist, Play-to-Airdrop og DePIN.

En spændende uge er ved at nå sin afslutning i krypto-verdenen. Her er de seneste opdateringer om Bitcoin, Ethereum og mere.

Bitcoin-Kurs gennembryder 50.000-dollar-grænsen

Bitcoin-nyheder har været i fokus, da prisen på Bitcoin for første gang siden december 2021 har oversteget 50.000 dollars. Dette skete tidligt den 12. februar. Efterspørgslen på Spot-ETF’er fra Blackrock og Fidelity steg igen i denne uge og medførte en yderligere knaphed på Bitcoin-aktiver.

IOTA introducerer ny KYC-løsning

IOTA har præsenteret en ny KYC-løsning, der adresserer udfordringen med at opfylde EU-regler om dataindsamling, samtidig med at brugerne bevarer kontrol over deres data i web3-miljøet.

De Grønne vil afskaffe krypto-årsholdefristen

Bundestagsfraktionen af Bündnis 90/Die Grünen har til hensigt at ændre den nuværende regel, der tillader skattefri realisering af gevinster ved kryptohandel efter et års ejerskab. Partiet forklarer detaljer om dette forslag og dets holdning til krypto og blockchain.

Blockchain-Gaming: Det handler om Play-to-Airdrop

Der er et stigende fokus på Airdrops i krypto-verdenen, og denne praksis er nu begyndt at infiltrere blockchain-spil. Play-to-Airdrop er en ny tendens, der tilbyder brugerne sjov og muligheden for økonomisk belønning.

DePIN: 5 enheder til deltagelse

DePIN er et koncept, der sigter mod at skabe decentraliserede fysiske infrastrukturer, der drives af samfund i stedet for virksomheder. Artiklen dykker ned i, hvordan brugerne kan tjene kryptokurser ved at bruge DePIN-enheder og om dette koncept er en ægte forandring eller blot en hype.

Dette var en kort oversigt over de seneste begivenheder i krypto-verdenen. Hold øje med BTC-ECHO for flere opdateringer.

Top  Inhalte auf BTC-ECHO: Informationen und Haftungsausschluss im Zusammenhang mit Kryptowährungen

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button