Krypto News

Kryptomarkedet i august: Kan Bitcoin hente tabt terræn, eller er der alternative muligheder?

Analyse: Kan august bringe en ny Bitcoin-rally?

Efter et tab i juli ser det ud til, at august måned muligvis ikke vil bringe bedre resultater for Bitcoin. Selvom Ripple har vundet en dels sejr mod den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC), og de første Bitcoin-ETF-anmodninger er blevet godkendt til yderligere overvejelse, er der ikke sket nogen betydelig stigning i BTC’s værdi. Men der er stadig håb om en bullisk vending i august.

En af de vigtigste faktorer, der kan påvirke Bitcoin-kursen, er SEC’s søgsmål mod Binance og Coinbase. Mens der sandsynligvis ikke vil blive truffet en hurtig afgørelse i disse sager, kan de alligevel have en midlertidig negativ indvirkning på Bitcoin-kursen. SEC-chefen, Gary Gensler, har gjort det klart, at han ikke vil lade afgørelsen i Ripplesagen begrænse hans aggressive tilgang til kryptomarkedet. Det er dog stadig uvist, hvor meget magt han reelt har, hvis domstolene er uenige med ham.

Hvis godkendte Bitcoin-ETF-anmodninger og Ripples sejr ikke har været nok til at øge Bitcoin-kursen, står spørgsmålet stadig om, hvad der kræves for at bryde modstanden ved $32.000 og opnå nye højder. For øjeblikket ser det ud til, at de bulliske investorer er gået tom for damp.

I en tid, hvor Bitcoin, Ethereum og mange andre topcoins er stagnerende, er investorer mere opmærksomme på lovende alternativer. I august er der flere af slagsen. Uden for top 100-kryptovalutaerne er der daglige afkast på flere hundrede til tusindvis af procent. Med SHIBIE, XRP20 og IOTA20 er der 3 tokens på markedet, som det kan være værd at investere i.

Top  Bitcoin nærmer sig sit rekordhøje niveau igen - Bullerne venter på et udbrudssignal

SHIBIE: Den næste hypede Meme-Coin?

SHIBIE er en ny Meme-Coin, der kombinerer populariteten af Shiba Inu-Coins med den nuværende Barbie-trend. Coinen er allerede blevet viral på sin første dag og er blevet dækket på mange krypto-nyhedssites. På mindre end en uge har SHIBIEs forsalg allerede indbragt over $30.000. Investorer, der er på udkig efter en coin, der kan stige mere end 10 gange, bør ikke tøve med at handle.

IOTA20: IOTA’s anden chance

IOTA har længe været en af de mest populære kryptovalutaer blandt top 20. Men den er blevet kritiseret for sin kompleksitet og centrale struktur. Med lanceringen af IOTA20 får investorerne en ny chance for at komme med på IOTA-succen. IOTA20 er en ERC20-token, der kører på Ethereum-blockchainen og har indbygget en staking-funktion, som kan give hældningere passiv indkomst. Med IOTAs popularitet og rettelsen af nogle svagheder i IOTA20 har tokenen potentialet til at blive en succes.

XRP20: Kan Ripple-sagen skabe ny hype?

Efter Ripples delvise sejr over SEC, hvor retten besluttede, at offentligt handlet XRP ikke er et værdipapir, har XRP igen fået stor opmærksomhed. Den nye XRP20-token kan drage fordel af dette. I en tid, hvor mange 2.0-coins er blevet lanceret og har givet afkast på mere end 10.000% på kort tid, kunne XRP20 også blive en af de store vindere. XRP20 er også baseret på Ethereum-blockchainen og er dermed decentraliseret. Med en staking- og en burning-funktion er der indbygget mekanismer, der kan presse XRP20-prisen i vejret.

(Artiklen er blevet formateret i henhold til Markdown-syntaks ved brug af H2-overskrifter (‘##’) og H3-overskrifter (‘###’) for at strukturere indholdet.)

Top  Könnte eine US-Rezession eine Bitcoin Kursexplosion auslösen?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button