BitcoinKrypto News

Kryptomarkedet stiger i kølvandet på svage jobtal i USA: Bitcoin kursen overstiger 60.000 $

Kryptomarkedet oplever vækst på baggrund af nyheder om US-geldpolitik

Baggrundsinformation

Kryptomarkedet steg ved udgangen af ugen på grund af forventninger om en mindre stram US-geldpolitik. Bitcoin, den mest populære digitale valuta, sprang over 60.000 dollars på Bitstamp-handelspladsen, hvor den nåede et højdepunkt på omkring 60.750 dollars pr. Bitcoin. Dette repræsenterede en stigning på omkring tre procent i forhold til dagen før.

US-arbejdsmarkedet og Kryptovalutaer

Denne stigning blev udløst af de seneste tal fra US-arbejdsmarkedet. Den månedlige jobrapport fra regeringen viste sig at være svagere end forventet, da beskæftigelsen steg mindre end forudset, samtidig med at arbejdsløsheden steg på et lavt niveau. Disse data har potentielt indflydelse på US-Notenbank Fed’s pengepolitik.

Potentielle Effekter

En svag jobrapport kan føre til en lempeligere pengepolitik fra Fed, især i betragtning af den træge inflation. Hvis udviklingen i arbejdsmarkedet svækkes yderligere, kan en lempelig pengepolitik blive mere sandsynlig. Dette kan resultere i lavere renter, hvilket normalt betragtes som fordelagtigt for risikable investeringer som kryptovalutaer på grund af deres høje kursudsving.

Konklusion

I det store hele indikerer udviklingen på det amerikanske arbejdsmarked potentielt ændringer i US-geldpolitikken, hvilket kan have en indirekte indvirkning på kryptomarkedet. Den aktuelle stigning i kryptovalutaer som følge af svage jobdata viser markedets følsomhed over for økonomiske nyheder og forventninger.

Kilder: dpa-AFX

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Analyst varsler: Chartanalyse antyder korrektion for Bitcoin

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button