BitcoinKrypto News

Kryptomarkedsekspert: Bitcoin kursen kan falde med op til 25% – en reel mulighed?

Kevin Svenson om Bitcoin’s aktuelle udvikling

En vurdering af Bitcoin’s potentielle korrektion

I en nylig video på YouTube delte den anerkendte analytiker og erhvervsdrivende Kevin Svenson sin vurdering af den aktuelle udvikling af Bitcoin. Med en følgerskare på over 72.400 abonnenter udtrykte Svenson forsigtighed omkring Bitcoin’s kursudvikling, især efter det seneste prisstigning i november 2021.

Mulighed for en 25% korrektion

Selvom Svenson fastholdt sin overordnede positive holdning til den førende kryptocurrency, antydede han muligheden for en mellemlang nedgang på omkring 25%, især efter det forventede halveringsevent medio april. Han understregede betydningen af den kommende halvering og dens potentielle indvirkning på markedsdynamikken.

Svenson spekulerede i, at Bitcoin efter en rally mod det forventede mål på omkring $60.000 kunne opleve en betydelig nedgang og muligvis falde til omkring $44.000 efter halveringen.

Kortsigtede perspektiver

I sin vurdering af den umiddelbare fremtid fremhævede Svenson den fortsatte opadgående dynamik, der forventes at komme fra den kommende halvering. Selvom han bemærkede mulige kursbevægelser, mente han, at selv et fald under $50.000 ikke nødvendigvis ville afbryde den generelle opadgående bevægelse.

Han pegede på vigtige supportniveauer såsom $47.000, hvilket indikerer, at tidligere modstand nu kunne fungere som grundlag for yderligere opadgående bevægelse, hvor ethvert fald ses som en konstruktiv tilbagetrækning inden for en overordnet opadgående trend.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin Mining oplever boom trods økonomisk krise - nye tal viser stigning i aktiviteten hos Marathon Digital.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button