BitcoinEthereumKrypto News

Kryptowährungen stehen vor neuem Anstieg nach Korrekturphase

Aktuel status for Bitcoin og Ethereum

I de seneste uger har der været en tendens til profitoptagning inden for kryptokurver. Priserne på Bitcoin, Ethereum og andre er faldet. Mange investorer ser korrektionen som en god mulighed for at komme ind på markedet.

Den nuværende pris for en Bitcoin ligger omkring 61.100 dollar, efter at den i juni dykkede til et lav på 58.500 dollar. Selvom den ikke har formået at overgå den tidligere rekord på ca. 69.000 dollar fra 2021, har Bitcoin stadig formået at holde sig over korrektionstabet fra maj på 56.500 dollar. Dette svarer til en korrektion på ca. 15% i forhold til den tidligere top på ca. 72.000 dollar i juni.

Ethereum har endnu ikke nået sit tidligere højdepunkt på ca. 4.900 dollar og ligger i øjeblikket på 3.400 dollar, hvilket svarer til en forskel på 44%. Ethereum har dog vist relativ styrke i forhold til Bitcoin siden midten af maj. Der er håb om, at Ethereum-ETF’er snart vil blive godkendt i USA efter lanceringen af Bitcoin-ETF’er.

Deutsche Behörde med stor Bitcoin-beholdning

En årsag til den seneste korrektion kan være faldet i kapitalstrømme til de største kryptokurver samt salgspresset fra såkaldte Bitcoin-hvaler – investorer med mere end 1.000 Bitcoins. Det tyske Kriminalpoliti kan også siges at tilhøre denne kategori, da de modtog 50.000 Bitcoins i forbindelse med en efterforskning af en ulovlig streamingtjeneste. Det er dog blevet rapporteret, at en del af disse Bitcoins allerede er konverteret til “rigtige” penge. Eksperter vurderer, at risikoen for yderligere nedadgående bevægelser er lav på kort sigt.

Top  XRP's pris stiger med 3%, og BTC ETF-rygter får markedet til at stige med 4% - Kan det være begyndelsen på en stærk tilbagevenden?

Stabil markedsstemning trods kraftige kursfald

Til trods for de heftige kursfald beskriver eksperter den samlede markedssituation som stabil. Der er stadig optimisme blandt investorer med hensyn til fremtiden. Krypto-ETN’er for Bitcoin og Ethereum, der er udstedt af VanEck, er stadig populære blandt kunderne, mens handlen med mere “eksotiske” kryptokurver for øjeblikket er død.

Ethereum som ny favorit

Der har været en let tilbagegang i efterspørgslen efter kryptoderivater hos Vontobel i de seneste fire uger. Antallet af transaktioner med certifikater på kryptokurver er faldet med ca. 12% sammenlignet med måneden før, primært på grund af faldet i Bitcoin-handlen. Derimod er der sket en stigning på ca. 41% i antallet af transaktioner med produkter på Ethereum. Aktive handlende dominerer markedet og satser primært på gearede produkter med forventning om stigende kurser.

Med venlig hilsen,
Thomas Koch, 27. juni 2024, © Deutsche Börse

(Indholdet i denne artikel er udelukkende ansvaret for Deutsche Börse AG. Bidragene udgør ikke en opfordring til køb eller salg af værdipapirer eller andre aktiver.)
Kilde: dpa-AFX

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button