Krypto NewsRegulierung

MAS udsteder ni år lang forbudsordre mod grundlæggerne af Three Arrows Capital

MAS udsteder forbud mod grundlæggerne af Three Arrows Capital

Den monetære myndighed i Singapore (MAS) har udstedt en ni-årig forbudsordre mod Zhu Su og Kyle Davies, grundlæggerne af den ikke længere eksisterende crypto-hedgefond Three Arrows Capital (3AC). Dette skyldes angivelige overtrædelser af værdipapirloven, der forhindrer dem i at udøve regulerede forretningsaktiviteter i Singapore.

I juni 2022 pålagde MAS en irettesættelse over for 3AC på grund af falske oplysninger, ikke-offentliggjorte bestyrelsesposter og overskridelse af tærskelværdierne for formueforvaltning. Som følge heraf stod fonden over for likvidation og skyldte kreditorerne 3,5 milliarder dollars.

MAS gennemførte yderligere undersøgelser mod 3AC og afslørede yderligere overtrædelser af værdipapirloven mellem august 2020 og januar 2022. Dette inkluderede forsinkede meddelelser om personaleansættelser og forkert repræsenterede ledelsesaktiviteter.

Desuden konstaterede tilsynsmyndigheden, at 3AC manglede en passende risikostyring af digitale aktiver og holdt Su og Davies ansvarlige for dette.

MAS understreger behovet for solid risikostyring

Loo Siew Yee, viceadministrerende direktør i MAS, understregede behovet for solid risikostyring og fordømte Su og Davies’ manglende overholdelse af de regulatoriske krav. Samtidig havde grundlæggerne juridiske problemer med Virtual Assets Regulatory Authority (VARA) i Dubai, hvilket resulterede i bøder til dem og deres nye børs, OPNX.

Konklusion

MAS har truffet en beslutning om at udstede en ni-årig forbudsordre mod Zhu Su og Kyle Davies, grundlæggerne af Three Arrows Capital, på grund af angivelige overtrædelser af værdipapirlovgivningen. Dette forhindrer dem i at udøve regulerede forretningsaktiviteter i Singapore. MAS har også opdaget andre overtrædelser af værdipapirloven og kritiseret 3AC for manglende risikostyring af digitale aktiver. Loo Siew Yee fra MAS understreger vigtigheden af solid risikostyring og fordømmer Su og Davies for deres manglende overholdelse af de regulatoriske krav. Derudover har grundlæggerne stået over for juridiske problemer med VARA i Dubai, hvilket har resulteret i bøder til dem og deres nye børs, OPNX.

Top  Beskyt dig mod krypto-bedrageri - de farligste svindelnumre i kryptoverdenen

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button