Krypto News

MetaMask introducerer ny funktion til at udveksle kryptoværdier til fiat-valuta

MetaMask introducerer ny funktion til salg af kryptovaluta til fiat

Det populære Ethereum-kryptovalutawallet, MetaMask, annoncerede den 5. september lanceringen af ​​en ny salgsfunktion, der gør det muligt for brugere at nemt konvertere deres kryptovaluta til fiat-valutaer.

MetaMask har forklaret, at den nye porteføljesalg funktion muliggør en hurtigere omdannelse af fiat-valutaer til bank- eller PayPal-saldoer.

Dog er funktionen i øjeblikket kun tilgængelig i USA, Storbritannien og visse dele af Europa. Derfor er de eneste fiat-valutaer, der pt. kan bruges til salg, USD, GBP og EUR. Ikke desto mindre har virksomheden allerede planer om at udvide til andre regioner.

Desuden er funktionen i øjeblikket begrænset til ETH på Ethereum Mainnet, men der er planer om at udvide til native gas-tokens i Layer-2-netværker.

For at gennemføre udbetalingerne samarbejder krypto-wallet’en med en række verificerede udbydere. MetaMask udnytter delvist allerede eksisterende forbindelser til betalingsudbydere som en del af deres købsfunktion.

Ifølge annonceringen forbedrer dette dramatisk brugervenligheden af ​​wallet’en:

“Ved at bruge købs- og salgsfunktionerne i MetaMask-porteføljen kan du fuldføre din krypto- og fiat-rejse med mange af de samme udbydere.”

En video viser processen for udbetaling:

I øjeblikket kræver MetaMask ingen KYC (Know-Your-Customer), men det kan ændre sig, hvis traditionelle banker kommer ind i billedet.

Indtil videre har wallet-udbyderen annonceret partnerskaber med fiat on/off-ramp-udbydere som MoonPay, Sardine, Transak og Wyre.

Allerede i maj introducerede krypto-virksomheden Ethereum-køb via PayPal for sine amerikanske brugere.

Følg os for mere information om kryptovalutaer på Twitter eller join vores gruppe på Telegram.

Ansvarsfraskrivelse:
I overensstemmelse med Trust Project’s retningslinjer forpligter BeInCrypto sig til upartisk og gennemsigtig rapportering. Denne artikel har til formål at give nøjagtige og opdaterede oplysninger. Det anbefales dog, at læserne uafhængigt verificerer fakta og konsulterer en ekspert, før de træffer beslutninger baseret på denne indhold.

Top  Femcifret belønning til deltagere af JTO-Airdrop under begyndelsen af en ny bullmarked

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button