BitcoinKrypto News

MicroStrategy fortsætter sin Bitcoin-investeringsstrategi med køb af yderligere 155 BTC til en værdi af $5,3 millioner

MicroStrategy bekræfter fortsat engagement i Bitcoin

Det anerkendte business intelligence- og softwarefirma, MicroStrategy, har bekræftet sit urokkelige engagement i Bitcoin ved at anskaffe yderligere 155 BTC for en samlet pris på 5,3 millioner dollars.

Den 1. november meddelte Michael Saylor, formand og grundlægger af MicroStrategy, at virksomheden i oktober havde købt yderligere 155 Bitcoins til en værdi af 5,3 millioner dollars. Denne meddelelse kommer på et tidspunkt, hvor Bitcoin-kursen er stigende og for nylig nåede et årligt højdepunkt på 35.000 dollars.

MicroStrategy købte for lidt over en måned siden 5.445 Bitcoins til en værdi af 147,3 millioner dollars mellem den 1. august og den 24. september. Gennemsnitsprisen var 27.053 dollars pr. Bitcoin.

Virksomheden trådte første gang ind på Bitcoin-markedet i august 2020 med en betydelig investering på 250 millioner dollars. Siden da har MicroStrategy kontinuerligt øget sine Bitcoin-beholdninger og udviklet en Treasury-Reserve-strategi, som nu omfatter over 158.400 Bitcoins.

På tidspunktet for denne meddelelse den 31. oktober udgør MicroStrategys imponerende Bitcoin-beholdning i alt 158.400 BTC til en anslået værdi af 5,4 milliarder dollars. Disse Bitcoins blev købt til en gennemsnitspris på 29.586 dollars pr. BTC.

Virksomhedens økonomiske præstation er stadig solid. De samlede indtægter steg med 3% sammenlignet med året før og nåede 129,5 millioner dollars, hvoraf 66 millioner dollars kom fra abonnementer og softwareprodukter.

Efter afslutningen af det andet kvartal købte MicroStrategy 6.067 Bitcoins til en værdi af 167 millioner dollars. Virksomhedens strategiske Bitcoin-anskaffelser har vist sig at være lukrative, da prisen på denne digitale aktivklasse skød i vejret i oktober og nåede næsten 35.000 dollars.

Top  Bitcoin stiger til nye højder og venter på SEC's godkendelse: Hvad betyder det for fremtiden?

Værdien af Bitcoin ligger aktuelt lige under dette niveau, og der er forventning om, at børsnoterede Bitcoin-spotfonde (ETF’er) snart får den nødvendige godkendelse, hvilket potentielt kan tiltrække betydelige investeringer.

Ifølge Michael Saylor besidder MicroStrategy i alt 158.400 Bitcoins og bekræfter virksomhedens fortsatte engagement i køb og opbevaring af Bitcoin, især i lyset af den mulige øgede institutionelle anvendelse af denne digitale valuta.

Andrew Kang, CFO hos MicroStrategy, udtalte følgende:

“Vi har øget vores samlede Bitcoin-beholdning til 158.400 Bitcoins og har tilføjet 6.067 Bitcoins siden afslutningen af det andet kvartal. Vores engagement i at erhverve og holde Bitcoin forbliver stærkt, især med udsigten til en potentielt øget institutionel brug.”

MicroStrategy rapporterer en gevinst på 900 millioner dollars på Bitcoin-beholdninger i midt i en fortsat kryptoekspansion

I november offentliggjorde MicroStrategy sine forretningsresultater og meddelte samtidig, at virksomheden har opnået en betydelig papirgevinst på 900 millioner dollars på sine omfattende Bitcoin-beholdninger, som nu udgør 158.400 BTC. Denne værdistigning skyldes optimismen i forbindelse med den potentielle godkendelse af børsnoterede Bitcoin-fonde (ETF’er).

Desuden har virksomheden tilføjet 6.067 Bitcoins til sin beholdning siden tredje kvartal, herunder yderligere 155 Bitcoins i oktober.

Selvom MicroStrategy kunne rapportere en indtægtsstigning på 3,3% sammenlignet med året før og nåede 130 millioner dollars i kvartalet, oplevede den samtidig et netto tab på 143,4 millioner dollars. Tabene skyldes værdireguleringer af digitale aktiver og indkomstskatter, som beløb sig til henholdsvis 33,6 millioner dollar og 109,6 millioner dollar.

Disse økonomiske resultater er dog markant anderledes end året før, hvor virksomheden i samme periode rapporterede et nettotab på 27 millioner dollars.

Selv om Bitcoin-kursen i kvartalet var underlagt svingninger og faldt fra 30.480 dollars til 26.970 dollars, udnyttede MicroStrategy muligheden og købte 6.067 BTC til en gennemsnitspris af 27.590 dollars.

Top  Pas på: Falske Bitcoin-Paper-Wallets lokker med 10.000 Euro - store beløber i fare!

Virksomheden er også positiv i forhold til sin forretningsanalyse, der integrerer kunstig intelligens, og rapporterede en stigning på 16% i softwarelicenser og en stigning på 28% i abonnementstjenester sammenlignet med året før.

Ifølge eksperter er MicroStrategy godt positioneret til at drage fordel af både Bitcoin-markedets dynamik og væksten i deres forretning inden for business intelligence. Som reaktion på disse udviklinger steg MicroStrategys aktiekurs med 2,7% til 438 dollars i eftermarkedshandel.

(Artikel baseret på de givne oplysninger)

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button