BitcoinKrypto News

Milliardærer investerer i Bitcoin-ETF: Forventes der en kursstigning på over 2000 procent?

En Bitcoin-ETF med potentiale for kursstigninger

Kryptowährungen har igen fået opmærksomhed fra investorer, især efter amerikanske børsmyndigheder godkendte 11 Spot Bitcoin ETFs tidligere på året. Den øgede accept af kryptokurver skyldes delvist, at flere institutionelle investorer bevæger sig mod disse aktiver. Desuden har sammenbruddet af flere regionale banker i USA sidste år ført til en stigende skepsis over for traditionelle valutaer og har tilskyndet investorer til at udforske mere risikable aktiver som kryptovalutaer og tech-aktier.

Bitcoin alene er steget med over 150% i 2023 og har allerede en stigning på cirka 60% siden begyndelsen af året.

Milliardærer investerer i iShares Bitcoin Trust

Ifølge finansportalen “The Motley Fool” har flere milliardærer investeret i iShares Bitcoin Trust ETF. Nogle af de store investorer inkluderer Israel Englander fra Millennium Management, Steven Schonfeld fra Schonfeld Strategic Advisors, Ken Griffin fra Citadel Advisors og Paul Singer fra Elliot Investment Management. Disse investeringer viser en optimistisk holdning fra de super rige investorer, der tror på en fremtidig stigning i Bitcoin-kursen.

Drømme om en Bitcoin-markedsværdi overgående guld

Analytikere som Anthony Sacaramucci fra SkyBridge og investor Cathie Wood har fremsat dristige forudsigelser om Bitcoin’s fremtidige kursudvikling. Sacaramucci mener, at Bitcoin kan overgå markedsprisen for guld, hvilket vil betyde en værdiansættelse på 800.000 dollars pr. mønt. Wood forudser endnu større vækst og angiver et kursmål på 1.5 millioner dollars pr. mønt inden 2030 – en stigning på over 2000%.

Potentiale for Bitcoin-kursstigninger

Selvom det er usikkert, om Bitcoin vil nå de dristige kursmål, er der stadig forventninger om at nå 100.000 dollars allerede denne sommer. Den øgede interesse fra institutionelle investorer og positive udtalelser fra investorer som George Soros og Cathie Wood har bidraget til den fortsatte stigning i Bitcoin-kursen.

Top  Goldman Sachs forudser bølge af institutionelle investeringer på trods af Bitcoin er på All Time High

Bitcoin ETFs er desværre endnu ikke tilgængelige i Tyskland, men de forventes at have en positiv effekt på Bitcoin-kursen og kryptovalutaer generelt. Hvis du tror på en yderligere stigning i kryptovalutaer, kan du overveje at investere i Best of Krypto Index fra BÖRSE ONLINE, som indeholder de 10 største krypto-valutaer baseret på deres markedsværdi.

Konklusion

Selvom der er optimisme omkring Bitcoin’s fremtidige vækst, er det vigtigt at huske, at kryptovalutaer stadig er en volatil og risikofyldt investering. Det er altid klogt at foretage ens egen undersøgelse og rådføre sig med en finansiel rådgiver, før man investerer i kryptovalutaer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button