BitcoinKrypto News

Milliarder i Bitcoin-salg: Hvad betyder det for Sachsens økonomi?

Bitcoin-kursen falder drastisk i kølvandet på salg af kryptodepot

For nylig er Bitcoin-kursen faldet med næsten 20 procent, og en del af skylden menes at ligge hos Sachsen. Freistaaten, sammen med det tyske kriminalpoliti BKA, er i øjeblikket ved at sælge dele af et milliardstort kryptodepot, der blev beslaglagt under efterforskningen af det ulovlige streamingportal movie2k.to. Disse transaktioner ser ud til at skabe bevægelse på verdens finansmarkeder.

De sachsiske myndigheder holder salget af depotet hemmeligt, og ingen officielle udtalelser er blevet afgivet. Dette har imidlertid ført til kritik, også fra regeringskoalitionen i Dresden. Mens den gældsplagede Freistaat er forpligtet til at spare, strømmer mange millioner ind i statskassen – hvor pengene præcist ender, er for øjeblikket uklart. Socialdemokraterne og De Grønne kræver derfor mere klarhed, som vores Landeskorrespondent Kai Kollenberg rapporterer i dag. Partitopperne har allerede konkrete ideer til, hvordan pengene kunne anvendes.

Sachsen skaber røre på finansmarkederne

Selvom kursfaldet på Bitcoin har gjort ondt på investorer, der har satset på kryptovalutaen, er det så virkelig Sachsen, der skal tage skylden? Ifølge ARD’s børsanalytiker Antje Erhard har Freistaaten i det mindste “en del af skylden”. Hun tilføjer: “Stater eller myndigheder har ofte ingen erfaring med sådanne ting.” Kryptoeksperten Markus Miller mener derimod, at Freistaat’s handling er “intelligent”, og han henviser til “psykologiske” effekter på kursudviklingen, som også bekræftes af andre eksperter.

Top  Hash Ribbons-indikatoren viser tegn på slutningen på minerens kapitulation og en mulig prisbund, ifølge analysefirmaet CryptoQuant.

Uanset årsagen er det klart, at investeringer i kryptovalutaer er risikable og spekulative, da kurserne regelmæssigt undergår kraftige udsving. Måske er det også en grund til, at Sachsen nu ønsker at komme af med den digitale formue. Hvordan Freistaat fik fat i de krypto-milliarder og hvilken rolle en person fra Leipzig spillede, blev beskrevet af min kollega Valentin Dreher tidligere i år.

Mere farve til cykelstier i Leipzig

Leipzig er i gang med at undersøge de 25 cykelvejskanaliseringspunkter byen for at sikre mere sikkerhed efter en tragisk ulykke.

Personlige læse-anbefalinger

  1. Drei Jahre Einreiseverbot in die Ukraine: Linken-Bundestagsabgeordnete Sören Pellmann stødte på problemer ved grænsen, og det viste sig, at forbuddet mod indrejse i Ukraine var varighedsbetonet.
  2. Rakete fliegt über Mitteldeutschland: En raketskude over Mellemtyskland blev set tirsdag aften, og eksperter bekræfter, at det var Ariane-6-raketten, der blev opsendt i Sydamerika.
  3. Testspiel-Posse bei RB: RB Leipzig ændrer planer om et testspil efter fanprotester.

Das war sonst wichtig

Generelle vigtige nyheder.

Das wird morgen wichtig

Fremtidige vigtige begivenheder.

Ich wünsche Ihnen einen entspannten Abend.
Ihr Robert Nößler
Mitglied der Chefredaktion

Jetzt unsere Spiele-Seite besuchen

Besøg vores spilside og spil gratis krydsord, Sudoku, Mahjong og andre spil for at styrke dit logiske tænkning og få lidt sjov.

Abonnieren Sie auch

Kennen Sie unsere anderen Newsletter?

Oplysninger om forskellige nyhedsbreve til abonnement.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button