BitcoinKrypto News

Millioner af Bitcoin sidder ubrugt i inaktive wallets – hvad betyder det for markedet?

En rapport fra Fortune, baseret på data fra blockchain-undersøgelsesfirmaet Chainalysis, viser, at der er cirka 1,8 millioner BTC (ca. $121 milliarder) i wallets, der har været inaktive i mere end et årti.

Ruhende BTC-bestand

Dette inaktive beholdning udgør 8,5% af den cirkulerende Bitcoin-mængde på 19,7 millioner. Mens det præcise antal permanent tabte kryptovalutaer er uklart, indikerer rapporten, at det samlede antal sådanne mønter sandsynligvis vil stabilisere sig omkring 1,5 millioner.

Wallet-reaktivering

Tidligere på måneden vågnede en “wal” fra Satoshi-æraen op efter et helt årti med inaktivitet med beholdninger til en værdi af $115 millioner. Det bemærkes, at genaktiviteten af længe inaktive wallets ikke nødvendigvis korrelerer med betydelige prisbevægelser.

Inaktive wallets

Chainalysis har observeret, at gamle wallets har en tendens til at blive genaktiveret i et relativt forudsigeligt tempo. De fleste af disse wallets, på grund af deres små størrelser, gør normalt ikke overskrifter.

Tabte wallets

Hele 99% af alle wallets, der anses for tabte, indeholder mindre end 50 BTC (omtrent $3,2 millioner ved aktuelle priser).

Markt aktivitet

Data fra Glassnode viser, at over 68% af den samlede cirkulerende Bitcoin-mængde har været inaktiv i over et år. Den faldende tilgængelige forsyning kan være en positiv udvikling, især med tanke på den stigende efterspørgsel efter godkendelse af flere børsnoterede Bitcoin-fonde i januar.

Aktuel handel

På nuværende tidspunkt handles den største kryptovaluta til $64,247 på de vigtigste spotbørser.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin's Market Moves: Custodia Bank's Bitcoin Custody Launch, CFTC's Enforcement Surge, and CFPB's Proposed Oversight of Crypto Payments

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button