Krypto News

Mysteriøs hval foretager massiv SHIB-køb

Mysteriøs SHIB-køb skaber opmærksomhed i kryptoverdenen

En anonym krypto-wal har sendt rystelser gennem SHIB-fællesskabet og kryptomarkedet ved at købe 708,41 milliarder SHIB-tokens til en værdi af næsten 6 millioner dollars fra Gemini, en amerikansk kryptobørs drevet af Winklevoss-tvillingerne. Transaktionen blev opdaget af “Whale Alert”, et velkendt blockchain-tracking-system, der rapporterer om flytning eller handel med betydelige mængder af kryptokurrency, der kan påvirke markedet.

Denne krypto-valutavalutakøb har vakt opsigt, da den ukendte wal har overført de købte SHIB-tokens til en hidtil inaktiv kryptopenge-pungadresse. Pengene blev overført i to separate transaktioner til den ukendte pungadresse: Den første transaktion omfattede 708 milliarder SHIB-tokens, mens den anden transaktion involverede overførsel af 1,2 millioner SHIB-tokens.

Dette er ikke første gang, at wal-aktiviteter inden for SHIB-økosystemet har tiltrukket opmærksomheden fra markedets deltagere og skabt en ny følelse af tillid inden for fællesskabet, mens investorerne forbereder sig på en mulig prisopsving.

De seneste massive SHIB-køb kan være resultatet af nye udviklinger inden for SHIB-økosystemet. En af dem er Shiba Inus Layer-2-skaleringsløsning, Shibarium, som forventes offentligt præsenteret efter flere succesfulde tests og konfigurationer, der sigter mod at forbedre systemets ydeevne.

Derudover er SHIB-brændingssatsen steget, og der er kommet nye udviklinger som SHIB Association, der for nylig blev lanceret af Shiba Inu Burn Tracker Shibburn for at styrke økosystemet.

Selvom SHIB-fællesskabet fortsat er chokeret over wal-annonceringen, har beretninger påpeget, at Shiba Inu i øjeblikket er en af ​​de mest aktive og trendy kryptokurver i kryptomarkedet.

Efter Shibarium Mainnet’s tidligere lancering, der i øjeblikket er i privat beta-fase, har Shiba Inu-økosystemet oplevet en enorm vedtagelse og stor engagement med over 10 millioner nye pengepunge, der er registreret på kryptokurrencyplatformen.

Top  US-Bitcoin-Spot-ETFs stigen efter 4. juli: Fidelity og Blackrock fører an med nettozuflüsse

Shytoshi Kusama, den førende udvikler af Shiba Inu, har også afsløret, at kryptoplatformen i øjeblikket følger planerne i ShibPaper. Kusama afslørede, at ShibPaper indeholder alle fremtidige projekter og strategier, som Shiba Inu vil bruge til at oprette en Shiba Inu-stat, befolket af “Shibizens”, borgerne i Shiba Inu-staten.

På trods af disse nyheder har SHIB-kursen kun reageret lidt positivt. Meme-coin handles i øjeblikket til $ 0,000008212, hvilket svarer til en stigning på 1,89% inden for de sidste 24 timer.

Mislykket.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button