EthereumEthereum ClassicKrypto News

Neuer Zero-Knowledge Ethereum Virtual Machine (zkEVM)-Compiler stellt Sicherheitsbedenken bei Ethereum-Skalierungslösungen in den Schatten

Zero-Knowledge-Technologieunternehmen introducerer ny Zero-Knowledge Ethereum Virtual Machine (zkEVM)-Compiler

Zero-Knowledge-Technologieunternehmen, også kendt som Null, har udviklet en ny Zero-Knowledge Ethereum Virtual Machine (zkEVM)-Compiler af typen 1 for at imødegå sikkerhedsproblemer, der er blevet identificeret i lignende ZK-baserede Ethereum-skaleringsløsninger.

En sikkerhedsfokuseret teknologi

Misha Komarov, CEO og medstifter af Stiftelsen, har udtalt i en eksklusiv samtale med Cointelegraph, at sikkerhed har høj prioritet, og at zkEVM’en gør det muligt at automatisere kompileringen af programmeringskode på et højt niveau til zk-SNARKS-kredsløb (Zero-Knowledge Succinct Non-Interactive Argument of Knowledge).

Kompatibilitet og forbedret sikkerhed

Zero-Knowledge-Technologieunternehmen har udviklet zkEVM’en, så den er kompatibel med evmone, en C++-version af Ethereum’s basisudførelsesmiljø. Den væsentligste fordel ved denne tilgang er, at den tillader bedre sikkerhed og hurtigere implementering, da bytecode er det samme, og langvarige og dyre kodeundersøgelser undgås. Denne tilgang sikrer også, at transaktioner og smarte kontrakter er direkte kompatible med Ethereum Virtual Machine.

Konkurrence på markedet

I 2023 har flere betydningsfulde zkEVM’er ramt markedet, da Layer-2-protokoller sigter mod at understøtte Ethereum i håndteringen af store transaktionsbelastninger og intelligente kontraktfunktioner. Virksomheder som Consensys, Polygon, StarkWare og Matter Labs har lanceret ZK-Rollup-løsninger for at tilbyde høj gennemstrømning og omkostningseffektive funktioner til decentraliserede applikationer, tjenester og netværksbrugere.

Automatiseret compiler løser tidligere bekymringer

Misha Komarov påpeger, at Zero-Knowledge-Technologieunternehmen’s tilgang med en automatiseret compiler adskiller sig fra designet af andre zkEVM’er, der manuelt definerer kredsløb. Dette skyldes tidligere bekymringer omkring sikkerhed og fejl, som blev tydelige, da der blev opdaget en fejl i zkSync Era-Mainnet fra Matter Labs. Denne hændelse førte til en belønning på 50.000 USD Coin (USDC) fra sikkerhedsfirmaet ChainLight for identifikationen af sårbarheden.

Top  PayPal und MoonPay revolutionieren den Kryptowährungsmarkt für US-Kunden: Direkte Investition in SHIB und andere Tokens möglich.

En fremtidssikret løsning

Zero-Knowledge-Technologieunternehmen’s løsning er designet til at følge Ethereum’s roadmap og kan tilpasses EVM-ændringer, mens den stadig bevarer sin automatiserede og fremtidssikrede tilgang. Denne tilgang sikrer, at zkEVM’en nemt kan integrere de seneste Ethereum-forbedringsforslag uden betydelige ressourceforbrug.

Stiftelsen har allerede offentliggjort deres prototypekode-repository og specifikationer den 12. december.

Kilder:

  • Cointelegraph
  • Zero-Knowledge-Technologieunternehmen’s pressemeddelelse

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button