AltcoinsKrypto News

New Yorker Department of Financial Services entfernt XRP, Dogecoin og Litecoin fra ‘Green List’ for virtuelle valutaer

New York fjerner XRP, Dogecoin og Litecoin fra “Green List”

I en interessant udvikling har det New Yorker Department of Financial Services (NYDFS) foretaget en væsentlig revision af deres ramme for virtuelle valutaer, hvilket har resulteret i, at XRP, Dogecoin, Litecoin og andre er blevet fjernet fra delstatens “Green List”.

Denne meddelelse mandag aften markerede en afgørende ændring, der opregner de godkendte tokens til DFS-licenserede virksomheder.

Tidligere omfattede denne liste 25 tokens, herunder store spillere som Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin, XRP og den fremadstormende PayPal Dollar. Efter gårsdagens revision er listen dog blevet betydeligt reduceret og indeholder nu kun otte tokens.

Bemærkelsesværdigt er Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) de eneste mønter, der ikke er blevet fjernet, sammen med Gemini Dollar (GUSD), GMO JPY (GYEN), GMO USD (ZUSD), Pax Gold (PAXG), Pax Dollar (USDP) og PayPal Dollar (PYUSD).

Hvad dette betyder for XRP, Dogecoin og Litecoin

En talsmand for DFS forklarede ændringerne:

“Green Listens liste er blevet opdateret for at følge den nye generelle ramme for grønt noterede mønter.”

Sammen med denne meddelelse blev hensigten beskrevet i en pressemeddelelse fra myndigheden om at “afklare” protokoller i forbindelse med møntnotering og fjernelse for regulerede virksomheder.

Denne omfattende revision omfatter også en stramning af risikovurderingsstandarderne og udvidede bestemmelser for virksomheder, der betjener detailhandlen.

Korrespondancen fra Superintendent Adrienne A. Harris giver yderligere indsigt i afdelingens holdning. I Harris’ retningslinjer står der:

“Så længe New York State Department of Financial Services ikke informerer anderledes, kræver virksomheder for virtuelle valutaer ikke forudgående godkendelse fra ministeriet for at notere mønter på Green List.”

Top  Ripple entlädt die letzten 50 Millionen XRP-Token im Mai: Was bedeutet das für den Kryptowährungsmarkt?

I brevet står der også:

“DFS vil overveje optagelsen af en mønt på Green List, hvis: 1) mønterne eller møntudgiveren har en pålidelig historik, der svarer til sikkerhed og soliditet og beskyttelse af kunderne, herunder bred markedsaccept, eller 2) mønten er en stablecoin, der er godkendt af DFS til udgivelse i New York af en VC-institution.”

Brevet understreger også, at DFS har et omfattende skøn med hensyn til indholdet af Green List, herunder tilføjelser, sletninger eller andre ændringer.

Superintendent Harris’ proaktive tilgang har på det seneste understreget afdelingens øgede tilsyn med kryptokurver. Dette engagement blev fremhævet i januar 2023 med en betydelig 100 millioner dollars forlig med Coinbase, der løser mangler i virksomhedens compliance-infrastruktur. Derudover pålagde DFS i februar i år Paxos at stoppe udstedelsen af Binance USD (BUSD).

Reaktionerne var forskellige

Advokaten for Pro-XRP, John E. Deaton, udtrykte sig skeptisk:

“Efter at have fastslået, at det IKKE er et værdipapir. Det er ikke engang et værdipapir, når Ripple sælger det på børser. Ja, dette træk er ikke politisk eller straffende natur.”

I modsætning hertil gav XRP-fællesskabets repræsentant Wrathof Kahneman klarhed:

“Ripple har ikke mistet en licens i New York… XRP, det digitale aktiv, blev i dag fjernet fra listen.”

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button