AltcoinsKrypto News

Nicholas Merten advarer om en mulig nedgang på altcoin-markedet, mens Ethereum og Bitcoin også står over for udfordringer.

Nicholas Mertens advarer om udfordringer for altcoin-markedet

Nicholas Merten, en anerkendt personlighed inden for kryptocurrency-analyse, har for nylig delt sine bekymringer vedrørende altcoin-markedet. Mertens analyser tyder på, at altcoins står over for en stor udfordring, da de har oplevet et vedvarende mønster af lavere tophøjder siden maj.

Dette kontinuerlige mønster kan føre til en betydelig nedgang i altcoin-markedets samlede markedsværdi, som potentielt kan medføre et tab på omkring $60 milliarder. En sådan betydelig korrektion, der ville udgøre mere end 25%, kommer i kølvandet på tidligere nedgangsperioder, der allerede har taget en høj pris på altcoin-værdier.

Merten fremhæver også de udfordringer, Ethereum (ETH), en vigtig aktør i kryptocurrency-landskabet, har stået over for. På trods af lovende udviklinger inden for Ethereum-økosystemet har ETH haft svært ved at bryde $2.000-prisgrænsen. Mertens analyse stiller et kritisk spørgsmål: Er der flere ivrige købere eller sælgere på markedet? Dette spørgsmål understreger usikkerheden ved Ethereum’s nuværende kursudvikling og behovet for en dybere evaluering af markedets dynamik.

Nicholas Mertens tendens til short-salg af Bitcoin

Derudover har Merten offentliggjort sin tendens til short-salg af Bitcoin (BTC) på baggrund af de nuværende markedsvilkår. Han forudser en potentiel nedgang i Bitcoin-kursen og antyder, at kursen snart kan falde under den eksponentielt glidende 200-ugers gennemsnit (EMA).

Dette tekniske indikator signalerer normalt en nedadgående markedstendens, hvilket får Merten til at betragte dette som en gunstig tid til at gå ind i en short-position i Bitcoin.

Mislykket.

Top  KAS Altcoin stiger til nyt højdepunkt på 0,19 USD og udløser liquidationer - men hvor er kursen på vej hen?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button