EthereumKrypto News

Nützliche Einblicke in den Memecoin-Markt: Eine Analyse mit statistischen Daten hilft Investoren beim Erzielen höherer Gewinne

Memecoin-Studie giver nyttige indblik i markedet

Chainplay-teamet har udført en dybdegående analyse af Memecoin-markedet, da det i de seneste tider er blevet et fascinerende fænomen. I deres undersøgelse har de analyseret 30.000 forskellige Memetokens.

Det viser sig, at 6 ud af 10 nye investorer betragter Memecoins som et “must-have” i deres portefølje. Dette er imponerende, da Memecoins er kendt for deres nyttesløshed, høje volatilitet og korte levetid. Erfarne kryptoinvestorer er dog kun tilbøjelige til at investere i Memecoins med en satsning på 54 %.

På den anden side har mange kendte kryptopersonligheder allerede erklæret sig som tilhængere af Memecoins. Dette omfatter navne som Anselm, Arthur Hayes og flere andre. Derudover har de tiltrukket opmærksomheden fra Web3-udviklere, hvilket ikke er overraskende med sådanne resultater.

Det er dog bemærkelsesværdigt, at allerede i dag har 97 % af alle Memecoins opgivet. Dette svarer til 2.020 Memetokens pr. måned, der bliver lukket ned. Memecoins har kun en gennemsnitlig levetid på et år, hvilket kun er en tredjedel af de fleste kryptoprojekter.

Fra de undersøgte Memecoins er to tredjedele allerede opgivet. Især de, der kører på Ethereum-blockchain, har vist sig at være mere holdbare. Andre chains blev dog ikke analyseret.

En yderligere skræmmende statistik om Memecoin-markedet er, at over halvdelen af dem forfølger ondsindede hensigter. Mange investorer i Memetokens udfører kun overfladiske due diligence-procedurer, hvilket har ført til, at næsten en tredjedel af investorerne er blevet snydt af Memecoin-svindlere. Dog kan 81 % af svindlerne filtreres ud med audits.

Som et resultat er Memecoin-launchpads som Pump.Fun opstået, hvilket har muliggjort retfærdige, sikre, hurtige og billige lanceringer for alle. Dette har fjernet bekymringen for at falde i en fælde.

Top  PayPal lancerer nye krypto-funktioner for forretningskonti i USA

Disse platforme har dog en ulempe. Tokenomics er generelt så begrænsende, at de praktisk talt ikke tilbyder udviklingsmuligheder. Derfor kan investorer af disse tokens generelt ikke forvente en udvikling på niveau med Shiba Inu eller Floki Inu, medmindre der er en anden coindannelse eller andre løsninger.

Hvad kan investorer lære af Memecoin-statistikkerne?

Det er tydeligt, at Memecoins har vakt mest interesse blandt alle kryptosektorer i løbet af dette og sidste år. Dette bekræftes også af CoinMarketCaps analyse, hvor Memetokens i det sidste kvartal blev de mest søgte på CMC. En lignende tendens ses på Google Trends.

Da næsten halvdelen af investorerne er investeret i Memecoins, er der et stort stigningspotentiale, selv uden et reelt forretningsmodel. Selvom de enkelte coins måske ikke er inflationære, så er det ekspanderende udbud med dem. Derfor er mulighederne også relativt begrænsede.

Hvis du vælger at investere i Memecoins, skal du naturligvis holde øje med egnede audits og deres resultater. De fleste Memetokens egner sig på grund af deres korte levetid kun til handel, da du altid skal kontrollere det nuværende sociale medie-sentiment og diagrammet. Hvis en Memecoin begynder at miste damp, kan det være værd at trække sig tidligt ud.

Konceptet med Memetokens handler praktisk talt om en bobledannelse i lynhurtigt tempo, hvorfra handlende også kan gøre enorm profit. Dog skal du huske, at disse coins hovedsageligt stiger i en vis periode og derefter hurtigt falder. Derfor handler det om at komme ud hverken for tidligt eller for sent for at undgå tab.

Senest efter et år er det dog i gennemsnit tid, da 97 % af alle Memecoins dør, og chancerne falder med øget investeringsperiode. Ideelt set bør du derfor investere tidligt i en ny, billig, original, trendy, nyttig og sikkerhedsafprøvet Memetoken.

Top  Lido DAO oplever en høj stigning på 34 procent - Hvad ligger bag det store kursplus?

Investering er spekulativ. Dit kapital er i fare under investering. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i jurisdiktioner, hvor beskrevne handler eller investeringer er forbudt, og bør kun bruges af personer og på lovlig vis. Din investering er måske ikke egnet til beskyttelse af investorer i dit land eller bopælsstat. Udfør derfor din egen due diligence. Denne hjemmeside er gratis at bruge, men vi kan modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på denne hjemmeside. Desuden kan forfatteren selv være investeret i aktiverne, hvilket kan skabe en interessekonflikt.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button