BitcoinKrypto News

Peter Brandt prognostiserer: Bitcoin kan nå et nyt all-time high på $130K til $150K

Bitcoin og Peter Brandts forudsigelser

Bitcoin har oplevet en stigning på 2% mandag efter en analyse fra den erfarne handlende Peter Brandt, der har sat en høj standard for en mulig ny All-Time High (ATH) for Bitcoin. Brandt forudsiger, at Bitcoin kunne nå et maksimum mellem $130K og $150K.

Bitcoin-halveringer har historisk set koordineret med halveringer fra tidligere bull-markedscykler. En halvering er en 50% reduktion af BTC-udstedelsen hvert fjerde år, og den seneste halvering har reduceret Bitcoin-emissionsraten til 3,125 BTC.

Peter Brandt forudsiger, at Bitcoin kan være på vej mod et betydeligt højdepunkt baseret på den historiske kursudvikling før og efter en halvering. Ifølge Brandt viser analysen, at det næste højdepunkt for bull-markedet forventes at blive nået omkring slutningen af august/begyndelsen af september 2025.

Brandt påpeger dog, at dette kun er en af hans mange fortolkninger af Bitcoin’s fremtidige prisudvikling. Analyser fra andre eksperter antyder også, at Bitcoin når et nyt ATH i gennemsnit 410 dage efter en halvering.

Samtidig med disse forudsigelser peger analyser også på en mulig nedgang fra det nuværende niveau på cirka $60.000 til omkring $45.000 for at udligne markedets ineffektiviteter, før prisen stiger igen mod et nyt ATH.

Endelig kunne introduktionen af ​​nye markedsdeltagere, især traditionelle finansielle virksomheder med høj likviditet, efter lanceringen af Bitcoin-spot ETF’er ændre markedsdynamikken, hvilket kan betyde, at historiske prisbevægelser muligvis ikke altid giver de bedste resultater.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Mød de hotte investeringstips inden for teknologibranchen, du ikke har hørt om endnu

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button