BitcoinKrypto News

Peter Schiff zweifelt an Bitcoin: Kann die Kryptowährung $60.000 halten?

Peter Schiff tvivler på Bitcoin’s evne til at holde fast på $60,000-niveauet

Peter Schiff, en amerikansk børsmægler kendt for sin kritik af Bitcoin, har udtrykt tvivl om den førende kryptovalutas evne til at holde fast på det psykologisk betydningsfulde støtteniveau på $60,000.

Udtalelser fra Peter Schiff

I et nyligt Tweet spekulerede Schiff i, at tilbagetrækningen hos guld var ovre, da den traditionelle værdi i øjeblikket handles lidt over $2,300, som han ser som de nye $2,000. Han identificerer en modstandsmærke for guld på $2,400, som han dog mener sandsynligvis ikke vil holde længe. Schiff bemærkede, at Bitcoin tilbyder et modstridende perspektiv til guld.

Mens Schiff er fast overbevist om, at tilbagegangen hos guld er ovre, ser han begyndelsen på en nedgang hos BTC.

Tvivl om Bitcoin’s støtteniveau

Ifølge Schiff indikerer det nuværende prisniveau, at Bitcoin finder støtte ved $60,000, men han tvivler på, at mønten kan holde dette niveau i lang tid.

Denne nye prognose kommer kun en uge efter Schiffs udtalelse om, at et brud på $60,000-niveauet kan udløse en nedadgående spiral til omkring $20,000.

Blandede signaler fra Bitcoin

Trods Peter Schiffs pessimistiske holdning til BTC viser mønten i øjeblikket en blanding af stemninger.

Den velkendte kryptoanalytiker Ali Martinez har for nylig identificeret et salgssignal på Bitcoin-kursdiagrammet og udsendt en advarsel til investorerne. Han pegede på potentialet for BTC til at falde under $65,500-niveauet, hvilket ville føre til en betydelig nedgang i mønten.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Coinbase CEO beskylder SEC for at ville fjerne alle andre digitale aktiver end Bitcoin fra børsen

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button