BitcoinDogecoinKrypto News

Platzt die Kryptoblase erneut? Ein Blick hinter die Fassade von Zeke Fauxs Enthüllungsbuch “Number Go Up”

I sin bog “Number Go Up” beskriver Zeke Faux kollapset af kryptoboblen. Han mener, at mange kryptovalutaer er ubrugelige. Han ser på Bitcoin på en differentieret måde, men er kritisk overfor nogle af dens tilhængere.

Faux er forbløffet over, at kryptovalutaernes priser nu stiger igen, især når det gælder obkure kryptovalutaer som Dogecoin, der tilsyneladende ikke har nogen højere formål end at være en form for sjovt spil. Selvom Faux ser stigningen som forbløffende, påpeger han, at disse valutaer ikke har nogen reel anvendelse trods den store mængde købere.

Efter at have rejst verden rundt i to år siger Faux, at han ikke kan forstå, hvorfor kryptovalutaerne igen er blevet attraktive, især fordi der er mange nye risici. Han henviser til nogle skandaler i branchen og siger, at kryptovalutaerne mangler anvendelsesformål, som ville være interessante for almindelige mennesker.

Faux påpeger desuden, at kryptovalutaer, især de såkaldte “Altcoins”, er enten ubrugelige eller et andel af et startup eller projekt. Han siger, at ingen formår at forklare, hvad deres produkter ville være værd, hvis værdien af deres valutaer ikke steg fortsat.

Til trods for de manglende anvendelsesmuligheder, fortsætter folk alligevel med at købe kryptovalutaer. Faux mener, at det er et tegn på, at folk ikke bruger dem til noget, og at det kan føre til store og uforudsigelige prisfald. Han mener, at kryptovalutamarkedet stadig står over for store udfordringer.

Faux understreger, at selvom kryptovalutaer tilbyder decentralisering, hvilket nogle ser som en fordel, så har han under sin research lært at værdsætte fordelene ved centralisering. Han påpeger, at kryptovalutaer og blockchain-teknologi generelt er skyld i højenergiforbrug for validering af transaktioner.

Top  Kan Dogecoin bryde den afgørende 0,087 dollar-mark?

Han afslutter med at sige, at kryptovalutaerne har tiltrukket sig mange svindlere og er nyttige for dem, der ønsker at skjule formuer eller overføre store summer med minimal sporing. Han konkluderer, at kryptovalutaernes historie har tiltrukket mange på baggrund af kraftfulde fortællinger om fremtiden for penge, men at virkeligheden har vist sig at være noget anderledes.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button