BitcoinEthereumKrypto News

Präsidentschaftswahlen in den USA: Wie beeinflusst der Ausgang den Kryptomarkt?

De kommende præsidentvalg i USA forventes at påvirke stemningen på kryptomarkederne. Ruslan Lienkha, Chief of Markets hos YouHodler, udtaler, at valget kan have en betydelig indflydelse på markedet. En sejr for Trump forventes at udløse kortvarig optimisme, da han opfattes som en kryptovenlig kandidat. Dette kan også have en varig positiv effekt på branchen. Omvendt forventes det, at en demokratisk regering vil opretholde deres konservative tilgang til kryptoregulering, hvilket muligvis fører til færre ændringer på markedet.

Det er tvivlsomt, om valgresultatet rent faktisk vil føre til et så binært resultat. Bitcoin har trods alt formået at nå nye højder under en demokratisk og potentielt destruktiv regering baseret på de bøder, SEC har pålagt kryptoselskaber.

Langt mere relevant end politiske retningslinjer fra Washington er en ændring i pengemængden. Bitcoin-hvaler har allerede udnyttet rentesænkningen og er begyndt at købe. Hvordan det påvirker kursen er blevet analyseret i den nye Bitcoin-rapport.

Fed sænker US-leitzinsen – Sådan kan Bitcoin-kursen reagere

Den amerikanske centralbank har pludselig sænket lejetiden med 50 basispoint den 18. september. Det er den største sænkning siden 2020. Efter år med stigende renter er vendingen nu sket. Bitcoin steg markant efter en kort salgsovervejelse. Også guld kunne markere et nyt rekordhøjt lige efter rentenedsættelsen. Ved at se tilbage viser det sig, at der ved de seneste rentenedsættelser allerede har været en opblussen på kapitalmarkedet.

“Rentesænkning forventes at øge efterspørgslen efter BTC”

Imidlertid skyldes en sådan kursudvikling ikke udelukkende USA’s pengepolitik. Det mener også Dr. Horst Treiblmaier, professor ved Modul University Vienna. Han forklarer, at Bitcoin har gentagne gange vist, at det er svært at komme med langsigtede forudsigelser, da de afhænger af mange forudsætninger og markedsbegivenheder. Ikke desto mindre fastslår han, at en rentesænkning fra Fed fører til øget likviditet på markederne og sandsynligvis til en højere efterspørgsel efter Bitcoin fra investorer, der leder efter spekulative investeringsformer.

Top  Ethereum-ETFs verzeichneten am Mittwoch Nettoabflüsse in Höhe von 77,3 Millionen US-Dollar - Was bedeutet das für den Ether-Kurs?

Andre positive faktorer for Bitcoin inkluderer øgede investeringer på grund af deevalueringen af ​​den amerikanske dollar og et faldende tillid til de traditionelle finansmarkeder. Det understreges dog, at sådanne forudsigelser i tilfælde af Bitcoin bør betragtes med en sund portion skepsis.

For at læse mere om, hvilken risiko rentenedsættelsen udgør for Bitcoin, og hvordan kryptovalutaen klarer sig i forhold til ETH, guld eller traditionelle aktiver, kan du se i den seneste Bitcoin-rapport.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button