BitcoinKrypto News

Regulatorisk kapløb om godkendelse af Spot-Bitcoin-ETF’er

Den regulatoriske kapløb om godkendelse af Spot-Bitcoin-ETF’er

I takt med den stigende interesse for Spot-Bitcoin-ETF’er har SEC (U.S. Securities and Exchange Commission) i sidste måned fået en række ansøgninger at se. Finanstungen BlackRock startede trenden, tæt fulgt af virksomheder som Fidelity, WisdomTree og Invesco. Som følge heraf er det at opnå regulatorisk godkendelse blevet et kapløb mellem disse markedsdeltagere.

Det er værd at bemærke, at SEC i det sidste årti har udvist forsigtighed ved godkendelse af Spot-Bitcoin-ETF’er. Bekymringer om svindel og markedsmisbrug har ofte ført til afslag. I sidste måned afviste regulatoriske myndigheder ansøgningerne fra BlackRock og Fidelity, da overvågningsaftalerne for markedsovervågning blev vurderet som utilstrækkelige.

Forskellen mellem spot-baserede ETF’er og futures-baserede ETF’er

ETF’er baseret på futures udleder deres priser fra kontrakter, der handles på råvarebørser som Chicago Mercantile Exchange. Spot-baserede ETF’er giver direkte eksponering mod den underliggende aktiver – i dette tilfælde Bitcoin.

BlackRock reagerede på SEC’s bekymringer ved komplettere en overvågningsaftale med Coinbase, en velkendt kryptobørs. Det er vigtigt at bemærke, at regulatoriske myndigheder allerede har godkendt flere futures-baserede Bitcoin-ETF’er, hvilket understreger deres kompatibilitet med etablerede overvågningsaftaler. Grayscale har argumenteret for, at disse godkendte ETF’er bør betragtes som en tilstrækkelig præcedens.

I marts udviste den siddende dommer under en retssag om Grayscales søgsmål mod SEC en vis forståelse for virksomhedens holdning. Dommeren stillede spørgsmålstegn ved SEC’s afvisning og kritiserede beslutningsprocessen som værende vilkårlig.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin Bulls Taking Breather Near Yearly Highs – What’s Next for BTC Price?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button