CardanoKrypto NewsRipple

Ripple-CEO angriber SEC: Beskylder for inkonsekvens og mangel på transparens

I en hård kritik har Ripple-CEO Brad Garlinghouse offentligt fordømt den amerikanske børsmyndighed (SEC). Årsagen: Onsdag ændrede SEC deres anklageskrift mod kryptobørsen Binance, så den ikke længere klassificerer tokens som Solana (SOL), Cardano (ADA) og Polygon (MATIC) som værdipapirer. Nogle repræsentanter for kryptoindustrien anklager nu Gary Genslers ledede myndighed for at handle inkonsekvent og mangle transparens i deres handlinger.

Ripple-CEO’en vælger særligt drastiske ord og taler om yderligere beviser for SEC’s hykleri. “SEC-chefen Gensler hævder, at reglerne er klare, men hans myndighed kan ikke selv gennemskue dem og anvender dem vilkårligt, hvilket øger forvirringen i branchen,” skriver han i et nyt indlæg. Siden 2020 har striden mellem Ripple Labs, virksomheden bag XRP-tokenet, og børsmyndigheden stået på. Sidstnævnte kræver drakoniske bøder på næsten to milliarder dollars for Ripple.

I deres spektakulære afgørelse fra juli 2023 konkluderede den ansvarlige dommer Torres, at XRP-tokenet i forbindelse med handel af private investorer ikke er et værdipapir. Situationen er dog anderledes ved salg til institutionelle investorer, hvilket SEC baserer deres anklage på. Ripple-CEO’ens verbale angreb kunne antyde, at den retlige strid stadig er langt fra at være løst. At han anklager SEC for en “politisk dagsorden og/eller ondsindet processtrategi” vil sandsynligvis ikke øge chancerne for en gunstig løsning.

I samme boldgade som Garlinghouse er Pro-XRP-advokat John Deaton, der kræver SEC-chefen Gary Genslers øjeblikkelige tilbagetræden. Deres kampagne holdning har indtil videre ikke givet Ripple-siden meget. I de sidste to dage er XRP-kursen faldet med 11,8 procent, så Ripple-tokenet nu handles til 0,572 dollars. Derved er de kursgevinster, der blev opnået i de foregående dage, slettet. Tilsyneladende er mange investorer skuffede over, at retssagen fortsætter. Hvorfor SEC for nylig vehement afviste et kompromisforslag fra Ripple, kan du læse om i denne artikel.

Top  FTX-opfere fordrer erstatning i kryptovaluta for tabene fra kryptobørsen

Bliv opdateret om Cardano News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button