Krypto News

Ripple Labs vil forhindre SEC’s appel

Ripple Labs vil forhindre SEC’s appel

Den juridiske strid mellem Ripple og den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) ser ud til at fortsætte. Den 13. juli besluttede dommer Torres, at XRP-tokens, der handles på børser, ikke skal betragtes som værdipapirer. Dette førte til en stigning i XRP-kursen, og flere store børser genoptog handlen med XRP.

Det føltes som om, at Ripple endelig havde besejret SEC, men glæden varede ikke længe. Mindre end en måned senere indgav SEC en anmodning om appel. Og nu, en uge senere, kæmper Ripple tilbage med stærke argumenter og forsøger at stoppe SEC’s anmodning.

I deres brev til retten understøtter Ripples advokater tre hovedpunkter:

  1. Forsvarsteamet påpeger, at en appel normalt kun skal baseres på et rent juridisk spørgsmål, mens SEC’s anmodning ikke rejser juridiske bekymringer, der berettiger en gennemgang.
  2. Advokatteamet afviser SEC’s påstand om, at dommer Torres begik en fejl i sin beslutning og sin konklusion, og betegner denne påstand som utilstrækkelig.

  3. Advokaterne hævder, at godkendelse af en øjeblikkelig appel i denne sag sandsynligvis ikke vil fremskynde afslutningen af den igangværende retssag.

Kommentar fra krypto-advokat Jeremy Hogan om sagen

Krypto-advokat Jeremy Hogan har fulgt retssagen siden begyndelsen og kommenterer og forklarer begivenhederne for sine mere end 280.000 Twitter-følgere.

Ifølge ham har Ripple gode argumenter for, hvorfor en appel ikke bør tillades. Han påpeger dog, at hvis den tillades, får Ripple mulighed for at fremlægge deres “kontraktlige forpligtelser” -argument for det 2. appeldomstol, og det vil være noget at se frem til.

Top  Sollte man sicherheitshalber in den Bitcoin über ETFs investieren?

Han minder også fællesskabet om proceduremæssige detaljer og skaber klarhed. Han påpeger, at det på dette tidspunkt ikke handler om, hvorvidt selve appellen tillades, men kun om tilladelse til at indgive en detaljeret anmodning om appel:

” Hvis dommer Torres tillader SEC at fremsætte en formel anmodning, betyder det ikke, at hun accepterer at tillade appellen. Det umiddelbare spørgsmål er kun, om hun tillader SEC at skrive en mere detaljeret anmodning.”

Endelig fremhæver Hogan, at selvom dommer Torres skulle godkende anmodningen, behøver det ikke nødvendigvis være ufordelagtigt for Ripple. I så fald ville Ripple have ret til at appellere appellen. Dette ville give Ripple mulighed for at fremlægge deres argumenter for en indflydelsesrig forsamling i appeldomstolen og uddybe dem yderligere.

” Ved at tillade appellen kan Ripple få mulighed for at fremlægge deres argumenter på en større scene og dermed skabe en vigtig præcedenssag. Ripple kan altså ikke tabe.”

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button