Krypto NewsRegulierung

Ripple Team holt sich politische Verstärkung im SEC-Kampf

Ripple ansætter Lauren Belive som Head of US Public Policy and Government

Ripple, en førende aktør inden for kryptobranchen, har netop ansat Lauren Belive som Head of US Public Policy and Government. Belives arbejde vil primært fokusere på samarbejdet med den amerikanske regering for at sikre, at Ripples stemme bliver hørt i reguleringssammenhænge.

Belive annoncerede sin nye stilling i en LinkedIn-opdatering den 26. september. Hun udtrykte stor optimisme for Ripples fremtid og delte sin overbevisning om, at Ripple er førende inden for den “grænseoverskridende betalingsrevolution”.

Politisk støtte til Ripple i kampen mod SEC

Lauren Belives ansættelse kommer efter, at Ripple Co-Founder, Chris Larsen, kritiserede den nuværende amerikanske præsident, Joe Biden. Larsen udtalte i et interview den 7. september, at de strenge og unødvendige regler, der er blevet indført af Biden, hæmmer blockchain-innovationen i USA.

Larsen har også foreslået nye regler for kryptominere, hvor de skulle betale en skat på 30% af deres minedaktiviteter på grund af den høje miljøpåvirkning.

Samtidig fortsætter Ripple sin juridiske kamp mod den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC). Efter at have vundet en delvis sejr den 13. juli, fortsætter sagsanlægget, og retssagen forventes at finde sted i andet kvartal af 2024.

Ripple fortsætter arbejdet på trods af retssag

Selvom retssagen mellem Ripple og SEC stadig pågår og forventes at strække sig ind i næste år, er Ripple fast besluttet på at fortsætte sit arbejde som planlagt.

Top  Ripple XRP stiger med næsten 6% efter ny retssag i Ripple Labs' favør

Mens retssagen med SEC forlænges, fortsætter Ripple med at samarbejde med den amerikanske regering for at fremme passende kryptoregulering i USA.

Selvom sagen i USA måske sætter en bremse for Ripples arbejde i landet, har Ripple stadig haft stor succes med at udvide sin internationale dominans inden for kryptobanksektoren.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button