BitcoinKrypto News

Satoshi Nakamoto zurück? Inaktiver Account meldet sich nach fünf Jahren mit Kryptowährungs-Tweet

Efter fem års inaktivitet har en tidligere Twitter-konto med navnet @satoshi sendt en tweet om den største kryptocurrency. Selvom ingen ved, hvem der kontrollerer denne konto, har det skabt stor opstandelse i kryptocurrency-fællesskabet, og Bitcoin SV (BSV) er steget med 20%.

Siden Satoshi Nakamotos forsvinden i 2008 har der været mange spekulationer om den sande identitet af Bitcoin-skaberen. Selv Elon Musk og Steve Jobs er blevet mistænkt for at være den mystiske figur, men ingen har kunnet bevise det. Er Satoshi Nakamoto tilbage?

Den mystiske Bitcoin-tweet

På aftenen den 3. oktober blev krypto-fællesskabet overrasket. Den tidligere inaktive konto @satoshi brød sin tavshed og sendte en tweet. I tweetet stod der:

“Bitcoin er en prædikatsmaskine. I de kommende måneder vil vi belyse aspekter, der ikke blev nævnt direkte i Whitepaperet. De er alle en del af Bitcoin og er vigtige. Nogle af disse koncepter blev diskuteret i begyndelsen; nu er det tid til at videreudvikle og afklare dem.”

Med “prædikatsmaskine” refererer afsenderen sandsynligvis til det faktum, at kryptocurrency udelukkende arbejder med sandhedsværdier og ikke tillader manipulation.

I reaktion på denne tweet steg BSV-prisen med 20% og performerede bedre end Bitcoin og Ethereum.

Men kan det virkelig være Nakamoto, der står bag denne konto? Som ingen overraskelse har denne tweet igen udløst spekulationer om identiteten af Satoshi Nakamoto. Den tidligere CEO for nChain, Christen Ager-Hanssen, hævdede, at Craig Wright kontrollerede kontoen, da han tidligere har udgivet sig selv som Satoshi Nakamoto.

Andy Rowe blev også sat i forbindelse med kontoen, men han distancerede sig og erklærede, at han ikke er Nakamoto.

Top  Er det tiden værd at opvarme dit hjem med elektricitet? Hvad har Bitcoin Mining at gøre med det nye varmelov fra 2024?

Det er stadig uklart, hvem der rent faktisk står bag kontoen, men BSV, som blev afskilt fra Bitcoin Cash i 2018, spiller en central rolle i denne identitetsdrama. Udviklingen af denne hardfork blev ledet af Wright, som ønskede at gendanne den oprindelige blockchain-protokol. Han mener, at den tidligere vision afviger stærkt fra den nuværende implementering.

Bemærk: Artiklen er baseret på begrænset information og tjener kun til informerende formål. Den indeholder ikke nogen form for investeringsrådgivning. Vær forsigtig, når du handler med kryptocurrency og foretag altid din egen research.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button