BitcoinDeFiKrypto News

Schweizer Lösung: Tokenisiertes Silber als sicheres Investment_option

Tokeniserede Vermøgensværdier, også kendt som Real World Assets (RWAs), er i øjeblikket meget populære inden for kryptomarkedet. Mens mange andre kryptoområder har haft en negativ prisudvikling, har RWAs i løbet af de sidste tre måneder oplevet en prisstigning på 11 procent, hvilket gør dem til det aktuelt bedst performende underområde inden for kryptoverdenen.

Både kryptoentusiaster og traditionelle finansekspert interesserer sig i stigende grad for udviklingen af blockchain-baserede realværdier. Disse værdier tilbyder en forbindelse til den virkelige økonomi og er især velegnede for traditionelle investorer, der ønsker at dykke ned i verden af digitale aktiver og samtidig satse på stabilitet og det velkendte fra den traditionelle finansverden.

En af de mest lovende realværdier er sølv. Med den seneste prisstigning kommer det hvide ædelmetal igen i fokus og har i de seneste uger endda overgået både guld og bitcoin i prisudviklingen. Timing’en for at overveje en investering i sølv kunne derfor ikke være bedre.

For at imødekomme efterspørgslen på tokeniseret sølv tilbyder den schweiziske krypto-handelsplatform honesto nu Denario Silver Coin (DSC). For privatpersoner har det aldrig været nemmere at købe tokeniseret sølv. CEO Yonghan Lee fra Denario understreger betydningen af samarbejdet med honesto og tilføjelsen af DSC til porteføljen for private investorer. DSC er fuldt dækket af en ounce sølvgranulat og tilbyder en forståelig og pålidelig investering for både erfarne investorer og nybegyndere på kryptomarkedet.

Denario er fuldt i overensstemmelse med de schweiziske regler og er medlem af den schweiziske selvregulerende organisation (SRO) VQF. Samtidig har honesto stor fokus på regulering og er registreret efter TVTG-loven hos Finansmarkedsmyndigheden i Liechtenstein (FMA). De to virksomheder deler værdier som ærlighed og sikkerhed, hvilket gør Denario til en perfekt tilføjelse til honesto’s platform.

Top  Elon Musk's nyeste biografi afslører hans dybe forbindelse til Dogecoin og hans bidrag til dens vækst

Denario Silver Coin gør det muligt at handle fysisk sølv via blockchain. Tokenindehavere behøver ikke bekymre sig om fysisk opbevaring, da dette håndteres professionelt af Denario AG. DSC-tokenet giver adgang til likviditet inden for DeFi-sektoren og kan snart bruges som sikkerhed for stablecoins, hvilket giver tokenindehavere en vis grad af bankuafhængighed. Derudover er det køb af Denario Silver Coins ikke momspligtigt indtil indløsningen af det fysiske ædelmetal, hvilket kan gøre prisen op til 20 procent billigere.

Sølv har været et pålideligt værdisymbol gennem årtusinder og har både industrielle, smykkemæssige og medicinske anvendelser, hvilket understreger dets værdibevarelse. I tider med devaluering af fiatvalutaer beskytter sølv købekraften og betragtes af mange som en sikker investering. Desuden anses sølv ofte som “den lille mands guld” på grund af dets nuværende undervurdering i forhold til historiske normer.

Altsammen peger på et øjeblik, hvor sølv kan være et ægte fund for investorer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button