AltcoinsKrypto News

SDF bliver mindretalsinvestor i MoneyGram, ZetaChain rejser $27 millioner i finansieringsrunde, og Adidas og BAPE lancerer sneakers og NFTs

Investment nyheder

  • Stellar Development Foundation bliver minoritetsinvestor i MoneyGram International: Stellar Development Foundation (SDF) er blevet en minoritetsinvestor i betalingsudbyderen MoneyGram International, meddelte CEO og Executive Director Denelle Dixon. Beslutningen om at investere i MoneyGram blev taget uden besvær, da midlerne blev taget fra SDF’s kontantbeholdning frem for virksomhedens fond til investeringer i start-ups og tidlige virksomhedsfaser. Dixon har også fået en plads i MoneyGram Internationals bestyrelse som repræsentant for SDF.
  • ZetaChain lukker en finansieringsrunde på $27 millioner: Layer-one blockchain ZetaChain har afsluttet en finansieringsrunde på $27 millioner. Deltagerne i runden inkluderede Blockchain.com, Human Capital, VY Capital, Sky9 Capital, Jane Street Capital, VistaLabs, CMT Digital, Foundation Capital, Lingfeng Capital, GSR, Kudasai, Krust og andre. ZetaChain’s formål er at forenkle administrationen af aktiver og data på tværs af flere blockchains gennem deres EVM-kompatible smart kontrakter.

Metaverse nyheder

  • adidas Originals og BAPE afslører “the highly limited Forum 84 BAPE Low Triple-White sneaker”: De store tøjmærker adidas Originals og BAPE har afsløret den stærkt begrænsede udgave af sneakeren Forum 84 BAPE Low Triple-White. Sneakeren vil blive solgt på auktion og parret med en non-fungible token (NFT) version. Kun de 100 personer, der ejer adidas Originals x BAPE Fresh Forum Access Pass NFT, vil kunne indløse den fysiske sneaker og den digitale tvilling gennem adidas COLLECT den 26. september.

Karriere nyheder

  • Silvergate ledere forlader virksomheden: Alan Lane, John Bonino og Antonio Martino, henholdsvis CEO, chief legal officer og chief financial officer hos Silvergate, forlader virksomheden i forbindelse med likvidationen og retssagerne mod virksomheden. Ifølge en indberetning til Securities and Exchange Commission (SEC) er de tre ledere ikke på vej ud på grund af en uoverensstemmelse, men som led i virksomhedens plan om at afvikle driften af Silvergate Bank. De vil ikke modtage yderligere kompensation i henhold til deres ansættelseskontrakter, men vil modtage visse fratrædelsesgodtgørelser.
Top  Hvem er ansvarlige for fejl i Krypto-Asset-Whitepapers ifølge MiCA-reglerne?

Banknyheder

  • Kapital Bank og Ravnaq Bank deltager i den digitale regulering: To private banker i Uzbekistan, Kapital Bank og Ravnaq Bank, har fået tilladelse fra National Agency for Perspective Projects til at deltage i det digitale sandkasseprojekt for krypto-regulering. De vil udstede krypto-kort kaldet UzNEX, der er baseret på Mastercard.

Betalingsnyheder

  • Central Bank of Ireland godkender MoonPay’s registrering som VASP: MoonPay Technology Services Limited har fået godkendelse fra Central Bank of Ireland til at agere Virtual Asset Service Provider (VASP) og tilbyde udveksling mellem virtuelle aktiver og fiatvaluta.

Exchange nyheder

  • SIX Digital Exchange vedtager DTI-standard: SIX Digital Exchange (SDX) bliver den første private finansielle markedinfrastruktur, der bruger DTI-standard (Digital Token Identifier) for distributed ledger technology (DLT). SDX bruger DTIs til at identificere kryptovalutaer og vil fremadrettet bruge dem til identifikation af digitale værdipapirer.

Sikkerhedsnyheder

  • SwirlLend afvikler bedrageri: Låneprojektet SwirlLend på Ethereum Layer 2-netværkene Base og Linea har udført et bedrageri og taget $460.000 i brugernes indskud. Teamet har overført midlerne til Ethereum og er i øjeblikket i gang med at flytte de stjålne penge fra Base til Ethereum. Dette blev opdaget af sikkerhedsfirmaet PeckShield.

Kilde: Collect.adidas.com/bape

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button