Krypto News

SEC anfægter rettens afgørelse om XRP som værdipapir og anmoder om appeldomstolsbehandling

SEC vil appellere afgørelse om XRP som værdipapir

Den amerikanske børsmyndighed, SEC, har besluttet at appellere en anerkendt dom fra juli, der fastslog, at kryptocurrency’en XRP ikke skulle betragtes som et værdipapir, når den blev solgt til mindre investorer.

I et skriv til dommeren Analisa Torres den 9. august argumenterer SEC for, at afgørelsens fortolkning berettiger en gennemgang af appeldomstolen.

I samme skriv beder myndigheden også dommer Torres om at sætte sagen i bero i løbet af appelsagen, da der er flere andre verserende retssager, der potentielt kan blive påvirket af appelsagens udfald. SEC er i øjeblikket involveret i en retssag mod flere kryptovirksomheder, herunder Binance og Coinbase, angående påståede overtrædelser af værdipapirlovgivningen.

“En midlertidig forfølgelse er berettiget”, mener SEC og kræver derfor en undersøgelse af afgørelsen, så længe sagen er verserende. “Disse to punkter berører vigtige juridiske spørgsmål, hvor der er betydelig uenighed, der afspejler en allerede eksisterende splittelse inden for domkredsen.”

SEC tilføjer, at de ønsker at få vurderet domstolens beslutning om, at Ripples salg af XRP på kryptobørser samt enkeltstående salg ikke udgør investeringskontrakter eller værdipapirer.

Denne beslutning fra SEC kommer næsten en måned efter, at Ripple vandt en vigtig sejr over SEC angående XRP’s status som værdipapir.

Torres afgjorde, at Ripple-kryptocurrency’en i sig selv ikke er et værdipapir. Hun begrænsede dog denne afgørelse ved at fastslå, at salg af XRP under visse omstændigheder kan være et værdipapir, f.eks. når det bliver solgt til institutionelle investorer, men ikke når kryptocurrency’en bliver solgt til mindre investorer på kryptobørser.

Top  MAS und Bank of China führen weitere grenzüberschreitende Tests des digitalen Yuan in Hongkong durch

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button