AltcoinsKrypto News

Shiba Inu kunne nå $1 pr. token inden for de næste 5-10 år, ifølge ChatGPT

Shiba Inu (SHIB), den meme-token i hjertet af Shiba Inu web3-økosystemet, kan nå $1 per token inden for de næste 5-10 år. Ifølge en ny prognose fra ChatGPT.

Hvis SHIB skulle nå $1 inden for de næste 5-10 år, ville det repræsentere en stigning på omkring 125.000 gange for nuværende Shiba Inu-tokenindehavere. Med den nuværende forsyning af 589 billioner tokens ville en pris på $1 betyde en markedsværdi på næsten $600 billioner. En sådan fremgang ville overgå Bitcoins 26.000 gange afkast, siden det kortvarigt blev handlet til $1 tilbage i april 2011.

Her er hvordan Shiba Inu kunne samle en enorm fremgang ifølge ChatGPT.

Hvordan Shiba Inu kunne nå $1 ifølge ChatGPT

ChatGPT sagde, at Shiba Inu, der når $1 per token, kunne være muligt, hvis følgende tre scenarier udfolder sig.

For det første opnår Shiba Inu mainstream-vedtagelse, og “SHIB bliver en bredt accepteret betalingsmetode eller integreres i populære platforme”.

For det andet tiltrækker Shiba Inu høj udviklerengagement og “et stort fællesskab af udviklere, der skaber banebrydende dApps og projekter”.

Endelig er “regulatorer over hele verden støttende eller i det mindste ikke skadelige for væksten af SHIB og dens økosystem”.

“I det mest optimistiske scenarie, med eksponentiel vækst og alt, der går perfekt sammen, kan vi måske se SHIB nå $1-markeringen inden for de næste 5-10 år”, konkluderede ChatGPT.

Shiba Inu forsøgte for nylig at lancere en lag-2 Ethereum scaling løsning kaldet Shibarium, der skulle fungere som hjem for økosystemet.

Top  BLUR-Prisen falder med 13% efter Binance-notering: Er BLUR på vej mod nul?

Det er værd at bemærke, at en markedsværdi på $600 billioner ville værdisætte Shiba Inu højere end den samlede værdi af verdens aktie- og ejendomsmarkeder. Måske er en markedsværdi på 100 billioner dollar for optimistisk. Men Shiba Inu kunne stadig nå $1, hvis nok tokens blev brændt. For opdateringer om, hvor hurtigt SHIB tokens bliver brændt, kan du tjekke Shibburn.com.

ChatGPT’s vurdering af Launchpad xyz

ChatGPT er også optimistisk på et kommende web3-projekt kaldet Launchpad xyz og forudsiger, at det kunne opnå 25-30 gange afkast ved udgangen af 2023.

Launchpad xyz bygger en alt-i-en platform til alt inden for web3: en handels- og investeringsterminal og informationshub, NFT-handelsværktøjer og funktioner til blockchain-spil/metaverse udforskning.

For at finansiere udviklingen af deres platform gennemfører Launchpad xyz i øjeblikket en meget vellykket presale af deres native $LPX-token. Projektet har allerede rejst $1,4 millioner gennem tokensalg, hvor $LPX i øjeblikket sælges for $0,0445 hver, selvom investorer kan få en 20% bonus, hvis de handler hurtigt.

“Hvis platformen viser sig at være et værdifuldt bidrag til Web3, NFT- og kryptorummet og opnår betydelig brugeradoption, partnerskaber og teknologiske fremskridt, kunne $LPX potentielt nå en vækst på 25-30 gange prisen fra presalget”, udtalte ChatGPT ifølge Finbold.

Køb $LPX her.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button