BitcoinEthereumKrypto News

Short-Squeeze-Alarm: Bitcoin (BTC) und Ethereum (ETH) könnten in die Höhe schnellen

Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) står over for en potentiel Short Squeeze

Bitcoin (BTC) oplevede en pludselig prisreduktion på over 15 % fra dets højeste værdi den 11. januar til dets laveste værdi den 12. januar. Denne prisændring resulterede i en stigning i pessimisme blandt forhandlere, der opfordrede dem til at satse imod den førende kryptocurrency. Denne situation har potentiale til at udløse en Short Squeeze, der kan sende Bitcoins pris opad.

Det var ikke kun Bitcoin, der blev påvirket, da andre kryptokurver også oplevede salg og flere Short-positioner imod dem. Ethereum (ETH) mistede f.eks. næsten 10 % af sin værdi fra den 11. januar til den næste dag.

Det er interessant at bemærke, at forhandlere skaber likviditetspuljer opad ved at åbne Short-positioner, som kan blive målet for market makers. Når kryptocurrency når disse likviditetspuljer, lukkes eller likvideres positionerne, hvilket sender prisen yderligere i vejret. Dette fænomen kaldes en Short Squeeze.

Ifølge CoinGlass’ Liquidations-Heatmaps den 16. januar har Bitcoin en likviditetspulje til en værdi af 575,95 millioner dollars ved 49.281 dollars i en ugentlig tidsramme. Der er også enorme mængder af ventende Short-positioner, der kan lukkes ved den nuværende pris på cirka 42.800 dollars. Ved at ødelægge denne tilgængelige likviditet kan Bitcoin stige med op til 15 %.

Ethereum har også et relevant likviditetsbillede, hvor 40 millioner dollars venter på en Short Squeeze ved prisen 2.700 dollars. Hvis Ethereum bryder de nærmeste positioner ved 2.560 til 2.570 dollars, kan det udløse en likvidationsbegivenhed.

Det skal dog bemærkes, at koncentreret likviditet ikke garanterer, at disse likvidationer vil finde sted. En efterspørgsel er nødvendig for at udløse en Short Squeeze.

Top  Bitcoin möglicherweise vor kritischer Phase: Experten warnen vor möglicher Preiskorrektur bis $40.000

Det er vigtigt at forstå, at kryptocurrency-markedet er uforudsigeligt, og at alt kan ændre sig inden for timer eller endda minutter.

Disclaimer: Indholdet af denne artikel bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Investering er spekulativ, og din kapital er i fare.

Kilde: Coinphony

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button