BitcoinEthereumKrypto News

Solana erreicht neues Jahreshoch efter rosende ord fra ARK Invest CEO Cathy Wood

Solana når nyt Jahreshoch efter udtalelser fra ARK Invest CEO

Solana (SOL) har nået et nyt års højdepunkt og steg alene dagen efter roser fra ARK Invest CEO Cathie Wood for netværkets effektivitet og omkostningseffektivitet med mere end 17 %.

I et CNBC-interview den 15. november beskrev Wood Solana-netværket som en af de vigtigste infrastrukturudbydere i hele blockchain-økosystemet og tilføjede, at projektet under de seneste markedsvilkår “virkelig har gjort det godt”.

Solana overgår Ethereum ifølge Wood

Wood roste i den forbindelse Solana-netværket for at være hurtigere og mere effektivt end Ethereum-netværket.

“I sin tid var Ethereum hurtigere og billigere end Bitcoin – sådan har Ethereum etableret sig. Solana er nu igen endnu hurtigere og billigere end Ether.”

Wood vurderede Ethereum og Solana som vigtige supplementer til blockchain-økosystemet og beskrev dem som afgørende infrastrukturløsninger, der er mere egnet til praktiske anvendelser end Bitcoin.

Solanas imponerende kursgevinst

Mens den brede kryptomarkedet for øjeblikket er tilbage i en opadgående trend, har Solanas kursgevinster klart overgået andre vigtige kryptokurver og er steget med mere end 197 % i den seneste måned. I samme tidsrum er Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) steget med henholdsvis 32 % og 28 %.

Solana handles i øjeblikket til lidt over 66 dollars, ifølge data fra TradingView.

Wood om Bitcoin-ETFs

Wood talte også i interviewet om den aktuelle stemning omkring de mange ansøgte “direkte” Bitcoin-ETF’er og understregede vigtigheden af at fokusere på den underliggende betydning af BTC som “pengerevolution” og ikke bekymre sig for meget om kortsigtede kursbevægelser.

Top  Bitcoin-Halving: Was bedeutet das für Miner und den Kurs der Kryptowährung?

Hun indrømmede dog, at på grund af hypen om en sådan spot-ETF kunne der muligvis komme en “sell on the News”, hvis investorernes forventninger til godkendelse overstiger den faktiske markedsefterspørgsel efter en frigivelse. Dette kunne i værste fald resultere i drastiske salg efter godkendelsen af en Bitcoin-ETF.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button