BitcoinKrypto News

Spil N64-spil på Bitcoin? Et hold har skrevet en emulator som en smart kontrakt med to geniale tricks og $5.000 i belønning

Ny N64-Emulator kører på Bitcoin

Et nyt team har taget gaming-verdenen med storm ved at udvikle en Nintendo 64-emulator, der kører direkte på Bitcoin blockchain’en. Dette banebrydende projekt er ikke kun imponerende teknologisk, det har også potentiale til at ændre måden, vi tænker på gaming og blockchain-teknologi.

Teknologi bag N64-Emulator

Det interessante ved denne N64-emulator er, at den er skrevet som en ordonnans på Bitcoin blockchain’en. Dette er muliggjort ved at bruge to kloge tricks: “Caravan” og “Bitcom”.

“Caravan” gør det muligt at opbevare store datamængder i transaktioner på Bitcoin blockchain’en, hvilket er afgørende for at kunne køre et N64-spil. “Bitcom” er et smart kontraktmiljø, der tillader eksekvering af kode på blockchain’en, hvilket gør det muligt at køre software som en ordonnans.

Det unikke ved denne tilgang er, at N64-emulatoren ikke kun er afhængig af en central server eller hosting. I stedet er den distribueret på Bitcoin blockchain’en, hvilket betyder, at den er tilgængelig for enhver med adgang til blockchain’en.

Potentiale for gaming og blockchain

Denne nyskabelse har potentiale til at ændre gaming-landskabet fundamentalt. Ved at køre spil direkte på blockchain’en bliver det muligt at sikre, at spildata er uforanderlige og ikke kan manipuleres. Dette kan have stor betydning for e-sportsverdenen og online gaming generelt.

Desuden åbner det også op for nye forretningsmodeller inden for gaming. Ved at integrere mikrobetalinger direkte i spillet på blockchain’en kan udviklere måske finde nye indtægtskilder.

Konklusion

Det er tydeligt, at dette nye projekt har potentialet til at ændre måden, vi tænker på gaming og blockchain-teknologi. Med en N64-emulator, der kører på Bitcoin blockchain’en, kan vi se frem til en spændende fremtid for gaming.

Top  Verurteilung von Bitcoin Fog Drahtzieher unterstreicht Kampf gegen Kryptowährungsverbrechen

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button