Krypto NewsRipple

SWIFT und XRP: Die perfekte Ergänzung für globale Geldtransfers

XRP og SWIFT: Partnerskab for globale pengeoverførsler

For nogle år siden blev XRP set som den ultimative løsning, der ville erstatte den traditionelle grænseoverskridende banktransaktioner, hvilket fik SWIFT til at reagere. Men i dag har XRP udviklet sig, og tilhængere erkender nu, at det er nemmere at samarbejde med etablerede aktører end at kæmpe imod dem. XRP ses nu mere som en supplement til SWIFT, ikke som et selvstændigt finansielt værktøj.

SWIFT har også vist interesse for XRP. I et partnerskab med Blockchain-konsortiet R3 nævnte interbank-meddelelsesplatformen XRP som en mulig brovaluta mellem deres deltagere. SWIFT er det mest populære interbank-meddelelsesprotokol i verden, der forbinder over 11.000 globale banker og håndterer daglige overførsler på 45 millioner, hvilket resulterer i en årlig værditransaktion på 150 billioner dollars.

XRP er kendt for sine lave gebyrer og hurtige transaktioner, hvilket gør det til et ideelt valg for globale pengeoverførsler. Selvom Ripple har integreret XRP med flere banker rundt om i verden, mener CEO Brad Garlinghouse stadig, at der er behov for en total omstrukturering af systemet for at overføre værdier lige så hurtigt som information gør det i dag.

Selvom processen skrider langsomt frem for at sikre overensstemmelse med finansielle regler og undgå at støde de større aktører som tidligere kryptoledere, såsom Binance-stifter Changpeng Zhao og FTX-stifter Sam Bankman-Fried, prioriterer tempo over overholdelse, så ser XRP fortsat ud til at have potentiale til at transformere den globale betalingssektor.

På markedet handles XRP i øjeblikket til $0.5884 med en markedsværdi på $33.27 milliarder. Handelsvolumen er faldet med 15% i weekenden, men potentielt nye samarbejder med SWIFT kan bidrage til at styrke XRP’s position som en af de ledende kryptovalutaer for globale finansielle transaktioner.

Top  XRP: Realitet eller illusion? - Analyse af prisprognoser og potentiale

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button