Krypto News

Top Altcoins: Wall Street Memes (WSM) und Chainlink (LINK) zeigen Potenzial, während Bitcoin BSC (BTCBSC) mit “Bitcoin auf der BNB Smart Chain” lockt.

Wall Street Memes (WSM)

WallStreetBets (WSB) er oprindeligt kendt som et Reddit-forum, hvor en fællesskab af små investorer samles for at diskutere og implementere kollektive handelsstrategier. WSB’s virale vision er at bruge fællesskabets magt til at udfordre og påvirke det traditionelle finansmarked. Meme-coins, der ofte begynder som sjov eller joke, passer perfekt ind i denne vision. Som et resultat har online-fællesskabet Wall Street Memes, der er inspireret af WallStreetBets og har over en million følgere, udviklet en meme-coin for at styrke bevægelsen.

Med denne tilgang har Wall Street Memes allerede indhentet over 25 millioner dollars i pre-sale. Der er nu mindre end syv dage tilbage i pre-sale, for at akkumulere meme-coinet WSM.

Ideen går ud over en simpel meme-coin uden nogen nytteværdi. Wall Street Memes har nemlig til hensigt at give den gennemsnitlige investor mulighed for at udfordre Wall Street ved hjælp af kryptocurrencies som det foretrukne middel. Det første feature er allerede blevet introduceret: for nylig blev der aktiveret en staking-option, der allerede har fået stor opmærksomhed. Allerede næsten 350 millioner WSM-tokens er blevet staket, og i øjeblikket lokker en årlig afkast på 58% APY. ICO hos Tier-1-børser vil finde sted om cirka en uge. Investorer venter spændt på en af årets største kryptosalg og offentlige handelsstart i 2023.

Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK) er steget med cirka 2% i løbet af de sidste 24 timer. Dette bringer ugens gevinster op på næsten 15%. LINK er på en tydelig opadgående trend, drevet af de fundamentale udviklinger, der bringer Chainlinks tilbud i fokus for institutionel adoption af cryptocurrencies inden for finansverdenen.

Top  Elon Musk: "Kryptovaluta kan blive brugt på Mars" - Hvad vil det betyde for interplanetarisk handel?

Chainlink har for nylig gjort bemærkelsesværdige fremskridt med sin applikation. Et aktuelt højdepunkt er samarbejdet med Swift og ledende finansaktører. Samarbejdet har muliggjort sikker overførsel af tokens på tværs af forskellige blockchains ved hjælp af Chainlinks CCIP-teknologi.

Chainlink Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP) er i øjeblikket under testning. Chainlinks ambitioner vokser konstant. Chainlink sigter efter at overkomme opdelingen i kryptosektoren og ønsker at accelerere adaptionen af ​​cryptocurrencies ved hjælp af en ny interoperabilitetsstandard. CCIP skal blive den centrale infrastruktur, som kapitalmarkederne har brug for for at fremme fuld tokenisering.

Narrativet er klart – Chainlink er og bliver en altcoin, der takket være reel anvendelighed kan generere en stigende efterspørgsel i næste bullmarked.

Bitcoin BSC (BTCBSC)

Projektet “Bitcoin BSC” udnytter på smart vis navnet “Bitcoin” for at tiltrække opmærksomhed. Selvom der selvfølgelig ikke er nogen direkte forbindelse til Bitcoin, positionerer det sig som “Bitcoin på Binance Smart Chain”, hvilket lyder interessant for investorer. Kombinationen af det velkendte navn og Binance Smart Chain giver mulighed for hurtig accept.

Derudover skabes der yderligere incitament gennem “Stake-2-Earn”-funktionen, hvilket øger efterspørgslen og interessen. “Stake-2-Earn”-koncepter har igen vundet popularitet i cryptocurrency-verdenen og giver investorer en attraktiv mulighed for at generere passive indtægter. Selvom investorerne ikke direkte staker deres tokens, nyder de indirekte fordel af disse mekanismer. Tokenne bundet som en del af staking processen reducerer den handlingsdygtige udbud på markedet. Hvis udbuddet falder, og efterspørgslen forbliver konstant eller stiger, kan dette føre til stigende token-priser. Denne ubalance mellem udbud og efterspørgsel favoriserer stigende priser.

Så langt har presalget af Bitcoin BSC indsamlet over 3 millioner dollars på kun to uger. Softcap på 3.960.000 dollars er nu inden for rækkevidde og forventes at blive nået i løbet af den igangværende uge. Den indledende markedsværdi på ca. 6 millioner dollars ved DEX-lanceringen giver en vis opad potentiale. Der kan stadig være en mulighed for at kigge nærmere på det virale presalg i løbet af de næste dage, hvor BTCBSC prissættes til 0,99 dollar.

Top  Krypto-markedet i fokus: Er det gamle Allzeithoch inden for rækkevidde?

“Investeringsaktiviteter er spekulative. Ved investering er dit kapital i fare. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i jurisdiktioner, hvor den beskrevne handel eller beskrevne investeringer er forbudt, og skal kun bruges af personer og på lovlig vis. Din investering er muligvis ikke egnet til investorbeskyttelse i dit land eller bopælsland. Udfør din egen due diligence. Denne hjemmeside er gratis tilgængelig for dig, men vi kan modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på denne hjemmeside.”

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button