AltcoinsKrypto News

Top Virtual Currency Regulator in New York Steps Down to Pursue Opportunities in the Private Sector

Peter Marton træder tilbage som viceintendant for virtuel valuta i New York

Peter Marton, viceintendant for virtuel valuta ved New York State Department of Financial Services (NYSDFS), træder tilbage fra sin stilling ved udgangen af denne måned. Ifølge en intern memo, som FOX Business har set, vil Marton forlade sit job den 29. september for at forfølge muligheder i den private sektor.

I memoet roste NYSDFS-superintendent Adrienne Harris Marton for hans rolle i opbygningen af “det største og dygtigste team af virtuel valuta-regulatorer i nationen.”

Før han kom til NYSDFS, var Marton direktør for digitale aktiver hos et finansielt datterselskab under IBM. Han har besiddet stillingen som viceintendant for virtuel valuta i næsten to år og har været ansvarlig for at overvåge større politiske beslutninger vedrørende digitale aktiver og blockchain-teknologi.

Martons stilling omfattede håndtering af BitLicenses

NYSDFS er kendt for at være en af de mest magtfulde kryptoregulatorer i landet, især efter stigningen i popularitet af det 1 billion dollars værd krypto marked blandt detailinvestorer.

Alle kryptovirksomheder, der opererer i delstaten New York, er forpligtet til at opnå en “BitLicense,” en tilladelse for udbydere af virtuel valuta udstedt af NYSDFS.

Martons stilling involverede at håndtere BitLicense-ansøgningsprocessen, foretage undersøgelser og levere løbende tilsyn med BitLicenses.

NYSDFS har kun godkendt seks BitLicenses det seneste år.

Agenturet har også iværksat håndhævelsesaktioner mod flere kryptovirksomheder, herunder Coinbase og Robinhood, for overtrædelse af love mod hvidvaskning af penge.

I januar indgik Coinbase en aftale med ministeriet og betalte en bøde på 100 millioner dollars, mens Robinhood betalte en bøde på 30 millioner dollars i august 2022.

Top  Canza Finance: Decentralized Finance for African Currencies

Martons afgang har fået NYSDFS til at iværksætte en global søgning efter hans afløser.

Stillingen annonceres i øjeblikket på NYSDFS’ hjemmeside med en ansøgningsfrist den 9. oktober. Det er en fuldtidsstilling med en årlig lønningsramme på 162,868 til 201,711 dollars.

“Department of Financial Services (DFS) søger ansøgere til stillingen som viceintendant for virtuel valuta i Research and Innovation Division,” lyder meddelelsen.

NYSDFS indfører flere regler for kryptovirksomheder

NYSDFS har indført flere nye regler for kryptovirksomheder siden sammenbruddet af kryptobørsen FTX.

Tidligere i år offentliggjorde regulator new retningslinjer, der pålægger virksomheder at adskille deres egne kryptoaktiver fra kunders.

Dette skete efter at det kom frem, at der var blevet blandet midler mellem den nu konkursramte kryptobørs FTX og dens handelsarm Alameda Research.

I april vedtog NYSDFS også en ny lov, der kræver, at virksomheder, der besidder en BitLicense, skal betale vurderingsgebyrer, der ligner dem, forsikrings- og bankvirksomheder betaler.

Lovgivningen sætter digitale aktivfirmaer på samme niveau som forsikrings- og bankvirksomheder, der betaler vurderingsgebyrer, der finansierer agenturets aktiviteter.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button