Krypto News

Tre Airdrops, du ikke må gå glip af – få gratis kryptovaluta!

Airdrops: Få gratis krypto-tokens

Airdrops har længe været en populær måde at få gratis krypto-tokens på, og der er flere spændende airdrops, som du kan få adgang til lige nu. Her er tre aktuelle airdrops, som du kan deltage i, hvis du opfylder de nødvendige betingelser.

Kaum Voraussetzungen (bis 29.01, 16 Uhr): WEN-Airdrop

Projektet “WEN” er blevet et populært begreb i kryptoverdenen, og nu har teamet bag Solana’s største DEX, Jupiter, skabt en Memetoken kaldet “WEN”. Du har mulighed for at få 640.000 WEN-tokens til en værdi af cirka 112 dollars, hvis du har handlet for fem dollars på Jupiter og har diverse NFTs. Men skynd dig, da vinduet for tilmelding lukker kl. 16 den 29. januar.

Vor allem für EigenLayer-Staker (bis 25.02): Altlayer-Airdrop

Altlayer Airdrop er allerede i gang og varer en måned mere. Der vil sandsynligvis være flere airdrops senere hen, og kravene for at deltage varierer afhængigt af, om du er NFT-holder, produkttester, EigenLayer-Restaker eller Celestia-Staker. Besøg websitet for at få de nøjagtige krav for deltagelse.

Heiß erwartet (31.01): der Jupiter-Airdrop

Den største Solana-DEX, Jupiter, starter deres officielle airdrop senere på ugen. Næsten en million wallets har kvalificeret sig, og belønningerne starter ved 200 JUP for dem, der har interageret med Jupiter før den 2. november 2023. Der vil være i alt fire airdrops, hvoraf det første vil indeholde en milliard Jupiter-tokens. Tjek websitet for at se, om du kvalificerer dig til airdroppet.

Top  Sachsen sichert riesiges Bitcoin-Vermögen - Verkauf gestartet og værdien stiger

Disse tre airdrops er spændende muligheder for at få gratis krypto-tokens, hvis du opfylder de nødvendige krav. Skynd dig at deltage, da fristerne nærmer sig.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button