BitcoinKrypto News

Tre Memecoins med store kursgevinster: Brett, Beercoin og Turbo

Brett når nye højder: + 21 procent siden i går

Brett har i dag nået en ny rekord på 0,1773 dollar og har en markeds kapital på 1,76 milliarder dollar. Med en daglig stigning på 21 procent er Brett en af dagens bedste performere. På ugentlig basis er værdien af kryptovalutaen næsten fordoblet og ligger 98,3 procent højere.

Brett er en Memecoin, men ikke bare en almindelig en – Brett er maskot for BASE-Chain. Lanseret i februar 2024 på Base Layer 2 Blockchain, går mønten kun en vej: opad. Men hvad med fordelingen? En undersøgelse af basescan.org, Base’s blokudforsker, viser at de tre største hvaler af mønten ejer hele 15 procent af det samlede udbud. Den største af dem, med kælenavnet “Brett Deployer,” ejer alene 9 procent af det totale udbud – det svarer til over 160 millioner dollar.

Flydende guld – Beercoin stiger: + 28 procent siden i går

Beercoin er steget med 28,6 procent sammenlignet med dagen før. På ugentlig basis ligger kryptovalutaen derfor 186,6 procent højere og er dermed øverst på listerne over ugens bedste performere.

Den relativt nye Beercoin på Solana Blockchain henvender sig til øl-elskere – og der er åbenbart en del af dem, som den imponerende kursudvikling viser. Lanseret i slutningen af maj 2024 har mønten inden for de seneste syv dage haft en markant stigning på næsten 200 procent. Beercoin betegner sig selv stolt på sin hjemmeside som “flydende guld,” hvilket sandsynligvis er en sjov reference til Bitcoin, det “digitale guld.” Kursen fik et solidt skub af en krypto-hval, der købte imponerende 29,25 milliarder Beercoin for 5,2 millioner dollar og dermed drev prisen massivt i vejret. Projektet har også ambitiøse planer: Udover et Play-to-Earn-spil er der også en samling af NFT’er planlagt i roadmapen.

Top  Er Bitcoin på vej mod enden på en bullish æra?

Turbo i turbo-tilstand? + 111 procent på 2 uger

Turbo startede som et dristigt eksperiment. Skaberen af projektet brugte GPT-4 til at udfordre skabelsen af den næste store Memecoin – og det med et startbudget på kun 69 dollar. Turbo beskrives som en af de community-drevne kryptovalutaer, der sigter mod at skabe et sjovt, retfærdigt og lettilgængeligt økosystem baseret på populære internetmemes.

Turbo-kursen har denne uge allerede tabt sig fra sit højdepunkt og er faldet med imponerende 37,8 procent fra det historisk høje niveau den 28. maj til 0,006 dollar. Men på trods af det aktuelle prisfald forbliver Turbo et hett emne i krypto-fællesskabet. Dette skyldes især de interessante On-Chain-metriker: Der er høj aktivitet blandt Turbo-holdere, især hos tegnebøger, der holder mindst 1.000 dollar til Turbo-token. Købsadfærden den 30. og 31. maj var især bemærkelsesværdig. Antallet af holdere steg både blandt små og mellemstore investorer, selvom prisen fortsatte med at falde. Denne udvikling antyder, at centraliserede børser muligvis igen vil pumpe mønten, når handelsvolumen er lavt nok, og prisen er tilstrækkeligt faldet.

Langsigtede diagramanalyser viser, at Turbo regelmæssigt oplever betydelige prisstigninger hvert par måneder – senest i december 2023, derefter i marts 2024 og nu i maj. Kunne dette indikere, at der måske vil være en anden “pump” i juli eller august?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button