BitcoinKrypto News

Tyskland sørger: Pioner inden for blockchain, Philipp Sandner, død i en alder af 43 år

Philipp Sandner, Blockchain-Pionier, pludselig afgået ved døden

Philipp Sandner, der var professor ved Frankfurt School of Finance & Management, er pludselig afgået ved døden den 16. januar i en alder af 43 år. Hans bortgang blev meddelt af skolen mandag. Sandner efterlader sig en kone og børn.

Pionér inden for tyske blockchain-scene

Sandner var en af de mest fremtrædende eksperter inden for blockchain og Bitcoin i Tyskland og fungerede desuden som rådgiver for politik og erhvervsliv. Han begyndte sit arbejde på Frankfurt School of Finance & Management i 2015 og var leder af Blockchain Center, som han var medstifter af i 2017. Hans arbejde fokuserede på emner som blockchain-teknologi, kryptoassets og distribueret hovedbogsteknologi, hvilket gav ham tilnavnet “Blockchain-Papst”.

Han rådgav det tyske forbundsfinansministerium som medlem af Fintech-rådet og det digitale finansforum. Derudover engagerede han sig i EU’s Blockchain Observatory og var medstifter af Blockchain-Bundesverband, International Token Standardization Association (ITSA), Digital Euro Association (DEA), Multichain Asset Managers Association og DLT Education Consortium (DEC). Han publicerede også to podcasts og bidrog som gæsteforfatter til private banking magazin.

En dedikeret forsker og underviser

Ud over sit arbejde som professor og rådgiver var Sandner medstifter af en konsulentvirksomhed med fokus på innovation og teknologioverførsel. Han havde også tidligere arbejdet på Technische Universität München og Ludwig-Maximilians-Universität München og forsket på Berkeley Center for Law & Technology. Sandner havde en baggrund i erhvervsøkonomi med fokus på økonomisk informatik fra Universität Mannheim.

Sandners pludselige bortgang har markeret et tab for den tyske blockchain-scene og vil blive følt af mange i forskellige sektorer, hvor hans råd og ekspertise vil blive savnet.

Top  Krypto-Medien im Aufschwung: M&A-Aktivitäten und Übernahmen nehmen deutlich Fahrt auf

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button